{{ message.message }}
{{ button.text }}

broertje of zusje, wat zal het zijn?

Afbeelding blog 'broertje of zusje, wat zal het zijn?'

Melih, toen nog 4 jaar, was steeds erover bezig dat hij ook wel een broertje of zusje zou willen hebben. Toen wij hem vertelden dat het dan eindelijk zover was, was hij reuzeblij. Melih wist heel zeker dat hij een broertje zou krijgen. En dat was toch spannend! 

Toen kwam de 20 weken echo. Wij hebben hem overal bij betrokken, dus hij is toen ook mee geweest. Op de vraag wat hij dan dacht over het geslacht, kwam het volgende antwoord: Ik denk dat het een broertje wordt, maar het zou ook wel eens een zusje kunnen zijn. 1 van de 2 moet het sowieso wel worden, zei ik toen. Hij keek me enigszins vreemd aan. De echoscopiste moest wel even lachen om hem. Wij waren toch al nieuwsgierig, dus we hebben haar laten kijken naar het geslacht. Het wordt een jongen hoor. Melih keek mij aan met de mededeling dat hij dat toch wel goed had besteld. Hij was helemaal blij. 

Hoe hij zo zeker wist dat het een jongetje zou worden?
Nou, alle baby's worden dus als jongetje geboren. Dat dus! En als ze dan later hun piellie verliezen, dan worden het vanzelf meisjes.

Voor iedereen die het nog niet wist, zo komt het dus!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je