Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

broertje of zusje, wat zal het zijn?

Melih, toen nog 4 jaar, was steeds erover bezig dat hij ook wel een broertje of zusje zou willen hebben. Toen wij hem vertelden dat het dan eindelijk zover was, was hij reuzeblij. Melih wist heel zeker dat hij een broertje zou krijgen. En dat was toch spannend! 

Toen kwam de 20 weken echo. Wij hebben hem overal bij betrokken, dus hij is toen ook mee geweest. Op de vraag wat hij dan dacht over het geslacht, kwam het volgende antwoord: Ik denk dat het een broertje wordt, maar het zou ook wel eens een zusje kunnen zijn. 1 van de 2 moet het sowieso wel worden, zei ik toen. Hij keek me enigszins vreemd aan. De echoscopiste moest wel even lachen om hem. Wij waren toch al nieuwsgierig, dus we hebben haar laten kijken naar het geslacht. Het wordt een jongen hoor. Melih keek mij aan met de mededeling dat hij dat toch wel goed had besteld. Hij was helemaal blij. 

Hoe hij zo zeker wist dat het een jongetje zou worden?
Nou, alle baby's worden dus als jongetje geboren. Dat dus! En als ze dan later hun piellie verliezen, dan worden het vanzelf meisjes.

Voor iedereen die het nog niet wist, zo komt het dus!

10 jaar geleden

Haha, geweldig. Dat is nog eens iets anders dan de theorie van 'als je naar voren draagt wordt het een jongen en als je rond draagt wordt het een meisje'.

10 jaar geleden

Geweldig verhaal!

10 jaar geleden

Haha super die verhalen van Melih! kijk uit naar het volgende verhaal! :D

11 jaar geleden

Hahaha lekker mannetje die Melih, maar hij had dit keer wel mooi gelijk ;)