{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boze man gooit frisdrank over zwangere fastfoodmedewerker

Ze kreeg in de drive-in op vernederende wijze frisdrank over haar heen gegooid.

Afbeelding blog 'Boze man gooit frisdrank over zwangere fastfoodmedewerker'

ATLANTA  - In het Amerikaanse Atlanta werd een zwangere medewerkster flink verrast door een klant. Ze kreeg eerder op vernederende wijze frisdrank over haar heen gegooid door een boze man. 

Geen normale werkdag

De zes maanden zwangere Bryanna gaf een paar weken geleden een bestelling door het drive-in raampje door aan een klant. Deze klant was blijkbaar niet tevreden met zijn bestelling. Hij vond het niet kunnen dat er ijsklontjes in zijn frisdrank zaten. En dus kreeg Bryanna het drinken 'terug'. De man gooide zijn beker mét inhoud over de zwangere vrouw heen en liet haar zo achter. Dit meldt CNN. Een andere klant, nog wachtende in de rij, zag het allemaal gebeuren en deelde het verhaal op Facebook. Dat leverde een hele hoop reacties op.

Een hart onder de riem steken

Vele mensen wilden Bryanna een hart onder de riem steken en zo werd er een inzamelingsactie opgezet. Die leverde een voor de zwangere vrouw zeer welkom bedrag op: bijna tweeduizend dollar. Toen de vrouw thuiskwam, werd ze verrast met dit cadeau. "Ze gaf me een envelop en ik kon niets anders dan huilen, want dit had ik helemaal niet verwacht", zegt Bryanna geëmotioneerd tegen Amerikaanse media. "Er zijn nog steeds goede mensen op deze wereld."

Bron: Telegraaf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je