Snap
  • Nieuws
  • Vakantie dagje weg
  • #twijfel
  • #borstverkleining
  • #ervaringen

Borstverkleining? Ja of Nee?

Op zoek naar tips en ervaringen!!
6 jaar geleden

https://www.mamaplaats.nl/blog/borstverkleining-mijn-ervaring?category=user Mijn ervaring is hier te lezen ☺ gevoel in 1 borst is nog steeds anders en heel gevoelig bij sommige aanrakingen *gniffel*gniffel* Maar heb geen moment spijt!

6 jaar geleden

Twee vriendinnen van mij hebben ook zo'n operatie ondergaan en waren er erg blij mee. Ene vriendin had wel helemaal geen gevoel meer in de tepels en zou geen borstvoeding meer kunnen geven. Ze vertelde dat de borsten bij (ongewenste) zwangerschap weer veel gegroeid waren en niet meer gekrompen. Dus dat kan ook nog. Nu ik voor de tweede keer zwanger ben ga ik daarna wel echt overwegen een borstverkleining te nemen als ik met afvallen die meloenen niet kwijt raak. Succes, maar ik weet niet wat je kinderwens is, maar misschien uit te stellen tot erna?

6 jaar geleden

Ik heb in 2007 een borstverkleining gedaan. De allereerste operatie van me hele leven. Ik ben nu 11 jaar verder en heb nu een zoontje van 2. Me borsten zien er weliswaar niet zo strak uit als ze dat waren toen ik geopereerd was, maar ik ben nog iedere dag blij dat ik het heb laten doen. De slapheid kun je trainen, alleen ik kan door omstandigheden dat niet. Dus ik ben tevreden zo. Wel heb ik nog steeds dezelfde cup als toen ik net geholpen was dus dat is wel fijn. Helaas kon ik geen borstvoeding geven, maar daar heb ik vrede mee gehad. Ik had E75 toen ik geopereerd werd en nu C75. Echt super blij mee. Ik heb vorig jaar zelfs een collega geholpen die ook twijfelde en die dezelfde klachten had als jij. Na het gesprek wat ik met haar heb gehad is ze overstag gegaan en heeft ze spijt dat ze het niet eerder heeft gedaan. Succes met je beslissing.

6 jaar geleden

Ik heb 5 jaar geleden mijn borsten laten verkleinen. En daar ben ik nog steeds heel blij mee! Ja de littekens zijn er, maar op mijn man en mij na ziet niemand die. En het gevoel in mijn borsten is nooit meer hetzelfde geworden. Maar ook daar heb ik geen moeite mee. Het is wel een zware operatie, waar je echt wel een aantal weken mee zoet bent. Mijn advies, ga voor een volle C, waarschijnlijk worden ze over de jaren wel weer wat anders. En bijkomend voordeel: ze gaan nog lang niet hangen ? Lege theezakjes heb ik absoluut niet! Succes!