{{ message.message }}
{{ button.text }}

Borstverkleining? Ja of Nee?

Op zoek naar tips en ervaringen!!

Afbeelding blog 'Borstverkleining? Ja of Nee? '

Hoi lieve lezers,

Ik zit met een enorme twijfel... Ik zit in het traject voor een borstverkleining. Dit omdat ik eigenlijk altijd vol knopen zit in mijn schouders/nek en hier ook eens permanent vanaf wil. Als ik naar de fysio of masseur ga, is dit even een dagje lekker los en voel ik mij verlicht. Daarna zit het gewoon weer vast allemaal. Ook lingerie/badmode kopen is echt een drama. Ik heb hele ronde borsten en cup 75/80 E/F en van sommige merken moet ik zelfs een G cup aan. Ook de eeuwige zoektochten naar mooie/comfortabele lingerie ben ik gewoon zat. Nu ben ik gisteren bij Velthuis Kliniek op consult geweest en hier is het volgende uitgekomen:

Ze weten zeker dat ze mij kunnen helpen. Ze adviseren een cupmaat tussen een volle C en een kleine D. Dit vind ik allemaal prima. Ook gebruiken ze een techniek waarbij de kanalen van de tepel intact blijven en ik nog borstvoeding zou moeten kunnen geven in de toekomst. Ook hier was ik erg blij mee. Nu zitten we natuurlijk wel met de littekens die achter blijven en opzich vind ik dit niet het allerergste hoor. Ik heb al een aantal flinke littekens en die heelden met de tijd best mooi. Nu zit ik alleen wel met het feit dat ik bang ben dat er ''lege theezakjes'' achterblijven en ik spijt ga krijgen.

Nu ben ik op zoek naar ervaringen van andere vrouwen die ook zo'n operatie zijn ondergaan want ik vind het toch best eng en best een dingetje. Ga ik voor safe en loop ik altijd rond met een zere nek en schouders of spring ik in het diepe en worden mijn borsten er wellicht mooier op, heb ik geen last meer van mijn nek/schouders en kan ik weer lekker makkelijk lingerie shoppen?

Alle ervaringen positief of negatief zijn van harte welkom en zullen mij echt helpen! xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je