{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 44: mycards.nl (geboortekaartjes)

Al eerder schreef ik over onze zoektocht naar een geboortekaartje voor ons 2e wonder. Nu wil ik daar iets meer over vertellen..

Afbeelding blog 'Blog 44: mycards.nl (geboortekaartjes)'

In "blog 41: geboortekaartje(s) uitzoeken" schreef ik dat we ons perfecte geboortekaartje na een avondje surfen op het web hadden gevonden. Maar hij was voor ons niet meteen al 'perfect'. Het mooie aan het geboortekaartje dat wij hebben uitgezocht, was dat we hem volledig naar onze situatie konden aanpassen.. Ik ben hier zo enthousiast over, dat ik dit graag met jullie als tip wil delen.. 

Via http://mycards.nl/geboortekaartje-voor-eigen-gezin... kun je eerst op zoek gaan naar een geboortekaartje dat jullie aanspreekt. Vervolgens kun je dit kaartje volledig gaan bewerken. Leuk voor de creatieve mama's die hier volledig hun eigen invulling aan kunnen geven of voor de iets minder creatieve mama's die kunnen kiezen voor het 'standaard' kaartje met minimale aanpassingen.

Of het nu je eerste kindje of vierde kindje is, of het nu broertjes of zusjes zijn, of je kindje nu blond of bruin haar heeft en of je kindje nu blank is of een kleurtje heeft.. Je kunt het geboortekaartje naar iedere gezinssamenstelling aanpassen. Niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de binnenzijde kun je het kaartje naar hartenlust aanpassen. Zo maak je van een 'standaard' kaartje toch een uniek geboortekaartje voor jullie wonder!

In het 'eigen gezin samenstellen-concept' kun je kiezen uit kaartjes van twee verschillende ontwerpers waar je vervolgens mee aan de slag kan, namelijk: Anet van de Vorst en Alma Langerak. 
Zelf hebben wij gekozen voor een kaartje van Anet van de Vorst. In november 2015 zijn wij getrouwd en ook ons trouwkaartje was van deze ontwerper. Aangezien ik achteraf ook al officieel op onze bruiloft zwanger bleek te zijn, vonden wij het wel zo leuk en toepasselijk om voor deze ontwerper te kiezen. Een kaartje met voor ons een extra betekenis dus.. 

Maar ook de kaartjes van Alma Langerak zijn erg kleurrijk en divers.. Voor ieder wat wils, zou je bijna kunnen zeggen. En bij sommige kaartjes kun je zelfs jouw eigen foto's uploaden en gebruiken in het ontwerp!

Eenmaal bewerkt, kun je het kaartje opslaan in jouw eigen account. Zo ben je er zeker van dat je na de geboorte van jullie kleine niet aan het ontwerpen moet. Je hoeft dan alleen nog maar wat kleine aanpassingen (geboortedatum, tijd, lengte, gewicht) te doen. 

Wil je van tevoren weten waar je aan toe bent, dan bestel je gewoon een proefdruk. Dit kan al vanaf € 1,- incl. gekleurde envelop en verschillende samples van allerlei papiersoorten en kleuren enveloppen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en maak je jullie geboortekaartjes nog unieker. Ook kun je dan al kiezen voor verschillende afmetingen van het kaartje. 

Via http://mycards.nl/prijzen vind je meer informatie over de prijzen van de kaartjes. Het fenomeen 'geboortekaartjes' is nu eenmaal niet goedkoop, maar deze prijzen zijn ongeveer gelijk aan de kosten die je bij bijvoorbeeld een drukkerij of voor een standaard kaartje kwijt zou zijn. Dan heb je er nu in ieder geval iets unieks voor!

Voor eenieder die nog geen idee heeft wat ze willen qua geboortekaartjes, zou ik dus zeker aanraden eens op deze site te kijken! Succes met de zoektocht naar jullie perfecte geboortekaartje...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je