{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bibi Breijman droomt over het geslacht van haar kindje

In een interview met het blad VIVA heeft vlogster en zangeres Bibi Breijman een uitgebreid interview gegeven over haar zwangerschap.

Afbeelding blog 'Bibi Breijman droomt over het geslacht van haar kindje'
Eind april werden we verrast met het nieuws dat vlogster Bibi en haar vriend Waylon in verwachting zijn. Sindsdien gaan er heel wat geruchten rond over het geslacht van hun kindje. De vlogster heeft zelf al wel wat vermoedens over het geslacht.  Eerder zou ze zich al 'versproken' hebben in dit interview


Geslacht

“Ik heb wel gedroomd over een jongetje”, vertelt ze enthousiast in een interview met het blad VIVA. Al heeft ze wel zo haar twijfels, want haar eigen moeder was er ook heilig van overtuigd dat Bibi een jongetje zou worden. “Dus het zegt eigenlijk allemaal niks”, aldus Bibi.

Namen

Het maakt voor de muzikale ouders eigenlijk ook niet zo veel uit, want ze zijn goed voorbereid. Zo hebben ze niet één, maar twee namen bedacht voor ieder geslacht. “Ik heb zoiets van als het er dan is dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere naam wordt. Dat is heel erg bepalend over wat voor persoontje er dadelijk uitkomt."

Heb jij ook rare dromen (gehad) tijdens je zwangerschap?

Bron: RTL boulevard


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je