{{ message.message }}
{{ button.text }}

Barry Atsma en Noortje Herlaar ouders geworden van een meisje

Dit meldt het stel op Instagram.

Afbeelding blog 'Barry Atsma en Noortje Herlaar ouders geworden van een meisje'

Zet de beschuit met muisjes maar klaar voor Barry Atsma en Noortje Herlaar, het stel is namelijk ouders geworden van een meisje! Dit heeft het koppel via Instagram bekend gemaakt.

In de wolken

'Afgelopen maandag, in de stille uurtjes van de vroege ochtend, is ons prachtige, kleine meisje Sam geboren. Samen met haar drie grote zussen genieten we eindeloos van haar zachte kreetjes en zoekende oogjes. We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar. Wat een wonder weer. En wat ben ik ongelooflijk trots op mijn lief Noortje. Wat een kracht en wat een eindeloze liefde', schrijft Barry op Instagram. 

Het bekendmaken van de zwangerschap

Het bekend maken van de zwangerschap deed het acteurskoppel afgelopen oktober op de loper van het Gouden Kalveren gala via RTL Boulevard op een bijzonder manier: 'Ik ben niet alleen op de rode loper', zei Noortje toen. 

Twee dochters uit eerdere relatie

De opnieuw kersverse ouders leerden elkaar zo'n vijf jaar geleden op de set van de film Knielen op een bed violen. Samen kreeg het stel in 2018 al een dochtertje: Bobbi. Atsma heeft uit een eerdere relatie nog twee dochters: Zoë en Charley. Zijn ex-vrouw Izaira, met wie Barry achttien jaar samen was, speelt nog altijd een belangrijk deel in zijn leven. In de podcast van Roel van Velzen vertelde de acteur zelfs dat Noortje en zijn ex vriendinnen zijn. Over de scheiding zei hij: 'Dat plaatje van een gezin samen vormen, de droom die we allemaal hebben als je kinderen krijgt, ga je kapotmaken. Dat besef vond ik extreem heftig, heel verdrietig'. 

Bron: RTL Nieuws 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je