{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babyshower? Wat dacht je van een dadchelor!

Een babyshower voor mannen.

Cupcakes maken, cadeautjes uitpakken onder het genot van een roze of blauw drankje en luiertaarten: een greep uit de vele dingen op een babyshower. Het uit Amerika overgewaaide fenomeen is al lang geen bijzonderheid meer in ons land. Daarentegen is een 'dadchelor' of 'daddy shower', waarmee aanstaande vaders in het zonnetje worden gezet, iets minder bekend. "Het is de laatste avond dat je dronken thuis kan komen."

Aanstaande moeders worden vaak flink in het zonnetje gezet en overladen met cadeaus en aandacht. En terecht, want vrouwen krijgen heel wat te voortduren tijdens hun zwangerschap én daarna. Omdat de meeste mannen niet welkom zijn op babyshowers en vaak een beetje worden vergeten, is er nu de 'dadchelor' of 'daddy shower'.

Van alcoholvrije drankjes en schattige cupcakes is geen sprake, want bij een dadchelor draait het volledig om bier, bitterballen en als mannen onder elkaar nog even genieten van het leven voor de vieze luiers, slapeloze nachten en hormonen om de hoek komen kijken! 

In de video hierboven worden 3 tips gedeeld voor een ultieme dadchelor party!

Welke aanstaande papa verdient volgens jou een dadchelor?

Bron: RTL Nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je