{{ message.message }}
{{ button.text }}

Anouk Hoogendijk over bevalling: 'Laatste halve centimeter duurde 10 uur'

Afbeelding blog 'Anouk Hoogendijk over bevalling: 'Laatste halve centimeter duurde 10 uur''

Niet voor niks werd voetbalster Anouk Hoogendijk (35) pas na twaalf dagen ontslagen uit het ziekenhuis toen ze in oktober beviel van haar zoontje Sonny Otto. In RTL Boulevard vertelde ze woensdagavond waarom zij en haar zoontje daar zo lang moesten blijven.

De bevalling verliep allesbehalve vlekkeloos. Haar vliezen braken vrijdag aan het eind van de middag en zoon Sonny werd uiteindelijk pas zondagochtend geboren. De laatste halve centimeter duurde bijna 10 uur. 

Na deze zware bevalling mochten Anouk en haar zoontje niet meteen naar huis van de artsen. Sonny had door de langdurige gebroken vliezen een infectie opgelopen. Tijdens de eerste nacht in het ziekenhuis bleek dat Sonny Otto extra medische zorg nodig had, hij is midden in de nacht naar een andere afdeling gebracht waar hij aan allerlei slangetjes is gelegd. 

Op vrijdag eind van de middag braken mijn vliezen, uiteindelijk werd hij pas zondagochtend geboren.

Anouk Hoogendijk

Na 12 dagen mochten Anouk en haar zoontje eindelijk naar huis. Met Sonny Otto gaat het inmiddels hartstikke goed: 'Het is een heel gelukkig en tevreden mannetje'.

Bron: De Telegraaf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je