{{ message.message }}
{{ button.text }}

Anouk Hoogendijk bevallen van eerste kindje

Anouk Hoogendijk en haar vriend Pieter Verhoeven zijn ouders geworden van een zoontje.

Afbeelding blog 'Anouk Hoogendijk bevallen van eerste kindje'

Anouk Hoogendijk (35) en haar vriend Pieter Verhoeven zijn ouders geworden van een zoontje. De oud-voetbalster beviel zondag van haar eerste kindje; Sonny Otto. Dit laat ze weten op Instagram. Het is het eerste kindje voor Anouk en haar vriend Pieter. 

Zware bevalling

Bij de foto schrijft Anouk: "Lieve, mooie, prachtige, Sonny. Gisterochtend om 04:14 uur heb jij ons de gelukkigste mensen op aarde gemaakt. Wat zat alles tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in mijn armen lag. Jij bent het mooiste wat wij ooit hebben gezien".

Ziekenhuis

De voormalig Oranje-international belandde vorige maand nog in het ziekenhuis, toen ze tijdens haar zwangerschap werd opgeschrikt. "Je schrikt toch wel even als de baby van non-stop de samba dansen, naar de volgende dag opeens niet meer bewegen gaat", schreef ze op Instagram. 

Verloskundige

Ze besloot vervolgens de verloskundige te bellen, na een aantal onderzoeken in het ziekenhuis bleek alles gelukkig goed te zijn. Mijn baby'tje had blijkbaar gewoon even een rustdagje nodig.

Bron: De Telegraaf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je