{{ message.message }}
{{ button.text }}

Angelina Jolie weer zwanger van een tweeling?

Afbeelding blog 'Angelina Jolie weer zwanger van een tweeling?'
Veel van ons zouden er niet aan moeten denken: 8 kinderen! Maar voor Angelina Jolie en Brad Pitt konden er niet genoeg kinderen aan hun gezin toegevoegd worden. Na eerst 3 kinderen geadopteerd te hebben, Maddox (10),  Pax(8) en Zahara (7), kregen ze  ook nog 3 biologische kinderen, Shilow (5) en de tweeling Knox & Vivienne (3).

Opnieuw een tweeling!

De eerste geruchten van een nieuwe zwangerschap staken begin deze maand de kop op toen een ‘goede vriend’ van het koppel bekend maakte dat Angelina al 3 maanden zwanger was! Eerder had zij al gezegd dat ze zomaar weer zwanger zou kunnen zijn. Het gezin zou nu dus worden uitgebreid met nog een tweeling! Volgens OK! Magazine is het inmiddels bevestigd door een goede vriend van het acteurskoppel:  “Bij de laatste echo bleken er ineens 2 hartjes te kloppen, ze waren in totale schok.” Heb jij ook zo'n zelfde soort ervaring? Ineens zwanger van een tweeling? Of heb jij ook zo'n groot gezin? Deel je ervaringen met ons door te reageren op deze blog! Voor meer Blogs over tweelingen klik je hier.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je