{{ message.message }}
{{ button.text }}

Amber Brantsen breekt ochtendjournaal af wegens zwangerschapsmisselijkheid

Het 'NOS-journaal' van woensdagochtend duurde iets korter dan normaal. Na drie minuten brak Amber Brantsen het journaal vroegtijdig af. Tijdens de opnames werd de zwangere presentatrice misselijk met het gevolg dat het journaal van 08:00 uur niet verder kon gaan.

Afbeelding blog 'Amber Brantsen breekt ochtendjournaal af wegens zwangerschapsmisselijkheid'

Tijdens de opnames zelf liet de nieuwslezeres niet tot nauwelijks iets merken. Toch zijn de opnames vroegtijdig onderbroken, nog voor het weerbericht. Het 09:00 uur journaal werd overgenomen door collega Jeroen Tjepkema.

Amber Brantsen post op Twitter: “Sorry, het was een wat korter NOS-journaal om 08:00 uur. Maar bedenk: zwanger zijn is een feest.” Gevolgd door de hashtags: #26weken, #kotsmisselijk en #maarjekrijgterzoveelvoorterug.

Afgelopen juli maakte Amber Brantsen bekend dat zij en haar partner Rachid hun eerste kindje verwachten. Amber Brantsen is eerder onwel geworden tijdens de opnames, toen viel zij voorover op de desk, zoals in het filmpje hieronder te zien is. Daarvoor praatte zij al langzamer met hevig ademen. 

Bron: RTL Nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je