{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alle lof voor al het zorgpersoneel!

Het is zwaar en beladen, maar jullie hebben nog wel een baan.

Afbeelding blog 'Alle lof voor al het zorgpersoneel!' Achtergrond blur afbeelding

Harde werkers in de zorg, allereerst ben ik ontzettend trots op jullie, hoe hard jullie werken en hoe jullie je steentje bijdragen om Nederland er zo snel mogelijk weer bovenop te helpen. Met deze blog wil ik ook oprecht niemand tegen het zere been aan trappen, maar ik merk aan mijzelf dat het ook mij soms allemaal even teveel word. Iemand die juist alle situaties kan relativeren en van een positieve kant te bekijken.

Ik kan begrijpen hoe zwaar het werken in de zorg kan zijn en zeker op dit moment. Mijn schoonzus werkt als kinderarts en komt met de meest zware verhalen thuis, mijn schoonmoeder werkt als verpleegkundige op een psychiatrische afdeling en tot slot is mijn zwager huisarts die momenteel voor Sanquin werkt.

Dus ik heb echt alle lof voor iedereen die in de zorg werkt, jullie doen in mijn ogen het meest waardevolle werk dat er bestaat. 

Momenteel hoor ik eigenlijk vooral verhalen over hoe zwaar en beladen het is, en echt waar, nogmaals ik kan dit echt begrijpen. Zelf werk ik niet in de zorg dus het volledig snappen zal ik echt niet doen dat weet ik.

Het enige wat ik wil zeggen is, vergeet niet hoe mooi jullie baan ook is. Jullie helpen ons er bovenop.

En daarbij jullie hebben nog een baan!!! Zoveel mensen die nu in onzekerheid zitten of ze volgende maand nog wel een baan zullen hebben of ZZP ers die momenteel 0,0 inkomen hebben. Deze mensen zitten volledig in de stres en vragen zich af of ze hun huur / hypotheek de volgende maand wel kunnen betalen, en of ze überhaupt nog wel een eigen zaak hebben over een aantal maanden.

Voordat de COVID19 crisis echt toe sloeg zat ik midden in een sollicitatie procedure en had ik een onwijs tof gesprek gevoerd. Beide kanten waren ontzettend enthousiast en ik zag de uitkomst heel positief in, Dit was oprecht voor het eerst dat ik een vacature vond waarvan ik wist dat ik in deze functie mijn hart en ziel kon leggen. En toen.... sloeg het in, als een BOM. Scholen moesten hun deuren sluiten eveneens als bedrijven, mensen kwamen thuis te werken of erger velen raken ook hun baan kwijt.

Helaas, maar begrijpelijk kreeg ik te horen dat ze mij op dit moment geen baan konden bieden, en eerlijk? dit kwam alsnog hard aan. Vandaag had ik een rot dag en baalde ik net even een stukje harder dat ik momenteel geen baan heb. 

Zorg personeel, ik leef met jullie mee! 

Zet hem op!*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je