{{ message.message }}
{{ button.text }}

Airen Mylene afgelopen donderdag bevallen en nu al een interview met Mamaplaats! Lees mee!

Uiteraard zaten we niet te interviewen aan haar kraambed. Nee, we hadden dit interview vlak voor haar bevalling afgenomen. Super leuk!

Afbeelding blog 'Airen Mylene afgelopen donderdag bevallen en nu al een interview met Mamaplaats! Lees mee!'

1. Hoe is de relatie met Oud-hockeyer Taeke Taekema ontstaan?

Taeke en ik hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van het Programma Wie Is de Mol? In het begin kon ik niet zo goed hoogte van hem krijgen, maar merkte dat ik ongemerkt steeds meer naar hem toe trok. Ik begon hem steeds aardiger, grappiger en relaxter te vinden. Wat ik niet door had, wij beiden trouwens niet is dat we elkaar voortdurend op zochten en elke keer naast elkaar stonden of naast elkaar zaten. Dat viel ons pas op toen we de uitzendingen bekeken. We hebben bij Wie is de mol een week met elkaar opgetrokken en elkaar pas maanden erna in Nederland weer ontmoet voor een biertje. Toen was het wederom megagezellig en klikte het ontzettend goed tussen ons. En dat is sindsdien alleen maar meer en meer geworden.

2. Hoe is de rolverdeling in het ouderschap tussen jou en Taeke denk je?

De rolverdeling tussen Taeke en mij, oeh, dat vind ik echt moeilijk om in te schatten. Taeke is een sportieve, vriendelijke, intelligente, grappige man, maar kan ook streng zijn en consequent. Ik vind het enorm lastig in schatten wat voor moeder ik word. Een moeder die de kaders aan geeft waarbinnen het kind zijn eigen weg mag zoeken. Die wel graag wil dat haar kind veel dingen gaat proberen en ervaren. Ik ben denk ik de iets serieuze ouder. Maar tegelijkertijd kan ik ook zo inconsequent zijn als wat.

3. Wat deed je moeder, waarvan je dacht “dat ga ik nooit zo doen”?

Mijn moeder speelde weinig met ons, qua spelletjes en sport. Ze was heel rustig. Geaard. Echt een wijze moeder, op wie je altijd kon bouwen. Kortom een hele prettige fijne moeder, van wie ik ontzettend veel geleerd heb. Maar voor de actieve spellen, rennen en gek doen, hoefde je niet per se bij haar te zijn. Ze had wel momenten waarop ze dan opeens heel hard kon lachen of lol kon hebben. Vond ik altijd genieten.

Afbeelding blog 'Airen Mylene afgelopen donderdag bevallen en nu al een interview met Mamaplaats! Lees mee!'

De bekendmaking van de babyboy!

4. Wat voor moeder wil jij voor je kinderen zijn?

Een moeder die het goeie voorbeeld geeft. Die haar kinderen vrij laat, maar wel begeleid. Een moeder waar de kinderen op kunnen bouwen, die ze kunnen vertrouwen. Iemand waar ze van kunnen leren, maar ook lol mee kunnen hebben. Een moeder die zorgt dat ze kinderen krijgt die respect hebben voor anderen, die durf hebben en hun passie volgen. Die niet bang zijn om vies te worden en om hard te werken. Lead by example. Ik wil veel uit het leven halen en ik ben een gelukkig mens en op die manier hoop ik dat ook mee te geven aan mijn eigen kinderen.

5. Hadden jullie een voorkeur voor geslacht van jullie baby?

Nee. We dachten allebei wel dat we wat anders kregen. Daarmee bedoel ik dat ik dacht dat we een meisje kregen en Taeke dacht een jongetje.

Afbeelding blog 'Airen Mylene afgelopen donderdag bevallen en nu al een interview met Mamaplaats! Lees mee!'

Bolle babybuik :)

6. Hoe ziet de babykamer eruit?

We wonen in Amsterdam en op dit moment hebben we nog geen eigen kamer voor de kleine. Dus komt hij voorlopig bij ons op de kamer te liggen. En dat vind ik iets heel speciaals hebben. Erg intiem. Tezijnertijd zal hij wel een eigen kamer krijgen.

De vader van Taeke is heel handig en heeft heel veel tijd gestopt in een heel handig hoekje te creëren voor de kleine. Ik had het hoekje bedacht en hij heeft iets op maat gemaakt zodat we hem makkelijk kunnen verschonen en toch nog echt een plekje voor hem hebben, ondanks dat hij bij ons op de kamer ligt. Erg handig en super leuk om naar te kijken als ik in bed lig. Dan is het fantaseren over hoe het straks is.

Afbeelding blog 'Airen Mylene afgelopen donderdag bevallen en nu al een interview met Mamaplaats! Lees mee!'

Met de hond

7. Wat is je allergrootste geheim?

Ik heb geen grote geheimen. Maar er zijn wel dingen die niet iedereen van mij weet. Maar ik moet wel meteen zeggen dat de mensen om mij heen de meeste dingen wel van mij weten. En dat ik voor hen niet zoveel geheimen heb.

Ik denk dat het moederschap enorm verijkend is voor mij als persoon. Je leert jezelf een stuk beter kennen door je kind. En ik denk dat er zoveel grappige ontwapende situaties zich gaan voor doen. Daar kijk ik enorm naar uit. Die groei, samen met Taeke en met de kleine.

En dan zou ik, weleens willen acteren. Die ervaringen meenemen in een rol. Dat lijkt me mooi.

8. Wat wil je bereiken?

Ik wil me in de breedte ontwikkelen. Dus als een compleet persoon. Zowel op prive als op werkgebied. Carriere-wise wil ik eigen programma's ontwikkelen en maken en ik zou het dus ook leuk vinden om wat te acteren. Verder wil ik me prive door blijven ontwikkelen. Dat is al ingezet door het programma Hart in Aktie dat ik heb mogen presenteren voor SBS6. Ik heb toen zoveel bijzondere mensen mogen ontmoeten van wie ik zoveel heb geleerd. En ik heb al heel veel bijzondere en fijne mensen in mijn leven van wie ik gelukkig heel veel kan leren. En dat wil ik blijven doen. En nieuwe ervaringen opdoen en mezelf blijven uitdagen. Ik wil nooit uitgeleerd zijn. Als ik dat kan en mag bereiken. Dan ben ik een blij mens.

Afbeelding blog 'Airen Mylene afgelopen donderdag bevallen en nu al een interview met Mamaplaats! Lees mee!'

9. Wat zijn jouw 5 musthaves momenteel?

1. Een goed boek dat mij voorbereidt op de bevalling

2. Een mobieltje met een goede camera om alles van de kleine vast te kunnen leggen.

3. Handige snelle recepten voor de kleine, maar ook voor ons.

4. Een lekker geurtje dat ik altijd bij me heb, zodat ik ook in hectische tijden mezelf even kan verwennen.

5. Een praktische en mooie mamatas, waar ik alles in kwijt kan.


Dilemma’s

Wijn of bier? Bier

Een week zonder telefoon of een dag niet te eten? Een week zonder telefoon

Instagram of Facebook? Instagram

Een kus of een knuffel? Een knuffel

Nagellak of naturel? Naturel

Hakken of sneakers? Sneakers

Vanavond om 21:30 de tweede aflevering van Hart in Aktie op SBS6 ♥️♥️♥️

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene) op

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je