{{ message.message }}
{{ button.text }}

Actrice Emma Roberts bevallen van een jongetje!

Afbeelding blog 'Actrice Emma Roberts bevallen van een jongetje!'

Leuk babynieuws voor actrice Emma Roberts (29) en haar vriend Garret Hedlund (36). Het stel is afgelopen zondag ouders geworden van zoontje Rhodes, zo meldt 'TMZ'.

Instagram

Emma maakte afgelopen augustus via Instagram bekend dat ze zwanger was. 'Ik... en mijn twee favoriete jongens', schreef de Scream Queens-ster toen. Niemand minder dan haar eigen moeder, Kelly Cunningham, had het grote nieuws daarvoor al uitgelekt. 

Boos

Het nichtje van Julia Roberts, Emma, hoorde dat haar moeder haar mond voorbij had gepraat toen zij in het vliegtuig zat. Hierdoor kon ze pas contact opnemen toen ze geland was. Gelukkig kan de actrice er inmiddels wel om lachen, voorheen is ze laaiend geweest, vertelde ze in de talkshow van Jimmy Kimmel. Ze blokkeerde haar moeders zelfs op Social Media. 

Verloving

Emma is nog niet zo lang samen met haar vriend Garret. In maart 2019 verbrak de actrice voor de tweede keer haar verloving met Evan Peters.


Holidate

De actrice schitterde onlangs nog in de kerstfilm Holidate op Netflix. Heb je deze al gezien?

Bron: RTL Nieuws


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je