{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aanstaande ouders Katy Perry en Orlando Bloom in dubio...

"Ik weet zeker dat als ik haar voor het eerst zie, ze me laat weten welke naam bij haar past."

Afbeelding blog 'Aanstaande ouders Katy Perry en Orlando Bloom in dubio...'

Aanstaande ouders hebben vaak voor de geboorte van hun kindje de naam al bedacht. Toch denken aanstaande ouders Katy Perry en Orlando Bloom hier anders over. Zij laten weten pas een besluit te nemen nadat de baby geboren is. Dit liet de zangeres weten in een interview met radioshow 'Karson & Kennedy’.

“Ik weet zeker dat als ik haar voor het eerst zie, ze me laat weten welke naam bij haar past", aldus Katy, die ook vertelde hoe erg ze uitkijkt naar de komst van hun dochter. "Hij heeft al een zoon en krijgt nu dus voor het eerst een meisje. Dat vindt 'ie helemaal geweldig.”

Rollercoaster van verschillende emoties

De zangeres is de afgelopen maanden door een rollercoaster van verschillende emoties gegaan, zeker omdat ze zwanger is gedurende de pandemie. "Ik voelde me bang, overweldigd, gelukkig, hysterisch, depressief...alles. Het is een zware tijd waar we wereldwijd doorheen gaan en om juist dan een nieuw leven op de wereld te zetten is heftig.”

Katy showt haar zwangere buik op Instagram:

Wanneer bedacht jij de naam van je kindje?


Bron: RTL Boulevard 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je