Snap
  • Nieuws

3 ultieme tips voor een kidsproof herfstvakantie!

Nog even en de herfst doet zijn intrede. En daarmee staat ook de herfstvakantie weer voor de deur. Wil jij nog wat extra vitamine D inslaan en heb je geen zin om de herfstvakantie in eigen land door te brengen? Gooi het deze herfstvakantie dan eens over een andere boeg en verwen jezelf - en je gezin - met een break naar één van deze kidsproof hidden treasures!

Met deze 3 Griekse tips heb je ge-ga-ran-deerd een fijne herfstvakantie!

1. Rhodos - Lahania - White Village

Dit vakantieadresje is letterlijk adembenemend mooi! In een van de twaalf villa's van White Village vieren jullie vakantie op een idylische plek omringd door bergen met op de achtergrond de zee. Terwijl papa en mama met een glas wijn en een schaaltje olijven neerstrijken op het terras, nemen de kids een plons in het -jawel - privézwembad! En willen jullie relaxen in stijl, duik dan de jacuzzi in!

 

2. Kreta - Sitia - Villa Delight

Worden jullie gelukkig van tropische stranden, palmbomen en teenslippers? Dan is deze plek op  Kreta the place to be deze herstvakantie. Villas Delight liggen vlakbij het strand van Vaï in het oosten van Kreta. Geniet op je strandbed van de zon, terwijl de kids spelen in de branding. Even geen zin in het zand tussen je tenen? Een duik in het privézwembad is natuurlijk een goed alternatief. De villa's liggen verscholen tussen de olijfbomen in een mooie, landelijke omgeving. Prima spot om even lekker bij te tanken dus!

 

3. Lefkas - Vassiliki - Monodentri Villas

Van gezellige terrasjes tot traditionele bergdorpjes en van woeste klippen tot witte zandstranden, op Lefkas vind je het allemaal. Geniet van jullie eigen villa, inclusief zwembad en vergezichten om bij weg te dromen. Kidsproof genieten met de hoofdletter G.

 

Eliza was here

Eliza was here is een aanbieder van kleinschalige en authentieke vakantieadresjes. Ver weg van de massa en boordevol leuke tips. Bij de vliegvakanties van Eliza is een huurauto áltijd inbegrepen. Handig! Eliza én wij bij Mamaplaats zijn helemaal fan van Griekenland als vakantieland. En dat is precies de reden dat Eliza op zoek blijft gaan naar onontdekte bestemmingen. Nieuwsgierig geworden naar nog meer bijzondere vakantieadresjes in Griekenland? Neem snel een kijkje op elizawashere.nl.

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Eliza was here, maar de inhoud ervan is van onszelf.

6 jaar geleden

Ik ben al eens eerder met Eliza op vakantie geweest en beviel me erg goed. Vooral door de huurauto ook. De plekjes zijn prachtig maar wel afgelegen, de auto is dan wel handig om leuke plekjes in de buurt te bezoeken. Bij sommige zit ook een waterpark in de buurt, dat vonden onze kinderen te gek.

6 jaar geleden

bem ook net terug van vakantie, kan niet wachten weer te gaan als ik de fotos zie. vliegen hoeft geen probleem te zijn trouwens hoor, met de juiste maatachappij heb je genoeg ruimte en helpen ze goed tijdens het vliegen. de stewardessen helpen je dan echt om je kinderen ook rustig te houden enge ven bijv. knuffeltje ofzo.

6 jaar geleden

Kijkend nar buiten lijtk het alwel herfst in nederland! beetje vroeg vind ik om te kijken naar herfstvakantie, maar kan wel wat zon gebruiken haha

6 jaar geleden

relaxen in stijl..? KLINKT GOEEEEED!