{{ message.message }}
{{ button.text }}

29 februari (schrikkeldag)

Afbeelding blog '29 februari (schrikkeldag)' Achtergrond blur afbeelding
12 maart is de datum volgens de 10 weken echo.....Volgens mijn eigen berekening moet dat toch iets eerder zijn.... Maar hoop toch stiekem dat hij in ieder geval morgen nog even lekker in mijn buik blijft zitten.... 29 februari...niet een datum waarop ik hoop te bevallen. Iedereen die ik erover spreek zegt joh wat maakt het uit is toch juist leuk een speciale datum...Maarre hoe ga je dat dan doen met verjaardagen vieren...doe je dat de 28e of de 1e want zijn geboortedag valt drie van de vier jaar in een soort grijs gebied........En dat is als volwassene natuurlijk niet zo erg maar als kind lijkt me dat toch echt niet zo leuk. Tuurlijk ben je jarig dit jaar alleen je datum bestaat even niet....Nee blijf nog maar even lekker zitten in mama's buik morgen... Daarna mag je komen maakt mij de datum niet meer uit. Gelukkig heb ik nog geen enkele tekekenen dat er zich iets gaat aandienen maar ja dat had ik bij nummer 1 ook niet.... We gaan gewoon een nachtje en dag enorm duimen dat je binnen blijft... Tot snel kleintje..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je