{{ message.message }}
{{ button.text }}

28-04-14 27.1 week zwanger

Vanochtend op controle geweest, m'n bloed druk was goed. En bloedgeprikt voor ijzer... Met de jongens gaat het ook tip ze zijn non stop bewe

Afbeelding blog '28-04-14 27.1 week zwanger' Achtergrond blur afbeelding

Vanochtend op controle geweest, m'n bloed druk was goed. En bloedgeprikt voor ijzer... Met de jongens gaat het ook tip ze zijn non stop beweeglijk net als m'n dochtertje toen, ze waren al goed aangekomen 3 weken geleden wogen ze 710 en 760 en nu wogen ze allebei al over een kilo! GoedZo mannetjes!

ze liggen ook allebei met hun hoofdje al naar beneden dus helemaal happy! 22 mei weer op controle ben benieuwd! =D

ik moet nu stiekem aan jullie toegeven dat ik het nu toch wel best zwaar heb... Na 5 minuten stofZuigen moet ik nu echt ff zitten... Dweilen gaat ook behoorlijk moeizaam ja en dan kan je zeggen dat moet je niet meer doen dag is te zwaar het gaat wel en ik wil alles zelf blijven doen dan maar om de 5 minuten pauze en dan duurt t maar een uur hahaha vannacht werd ik misselijk wakker met stekenaan de rechterkant van me buik vanochten was het over maar eind de ochtend kreeg ik het weer ff heb me eigen vandaag maar rustig gehouden... Weet niet wat het was maar toch

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je