{{ message.message }}
{{ button.text }}

27-11-13 Samen zwanger

Tegelijk zwanger met de vriendin van M'n stiefbroer! Haha gezellig zo.

Afbeelding blog '27-11-13 Samen zwanger' Achtergrond blur afbeelding

Mijn stiefbroer zijn vriendin is ook zwanger... En heeft getest een dag na mij! Ben benieuwd ze heeft nog niet gebeld voor echo enz en ze is sinds aug gestopt met de pil Maar ze zal het ook wel van oktober zijn dan dus zijn we tegelijk :happy toch wel grappig zeg haha Dus onze bevaldatum zal niet veel gaan schelen Aan de ene kant raar want vind ik het toch wel een sneu voor haar, Ik ben al eens zwanger geweest.., en nu lijkt het net of ik haar bevaldatum wil pikken ofzo, Ag het zal hoop ik allemaal aan de hormonen liggen want door de emotionele kant word ik deze week weggespoeld...

ze weet ook nog niet dat ik zwanger ben nog niemand behalve me vriend en dochtertje ;) ik vertel het met 1e kerst :)

gisteren en erachter gekomen dat we maar 1 dag schelen! Haha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je