{{ message.message }}
{{ button.text }}

27-06-14 35.4 zwanger

Controle, m'n moeder was mee (gelukkig) mijn bloeddruk was goed, m'n hb was mooi gestegen moet wel blijven doorslikken zodat ik bij de beval

Afbeelding blog '27-06-14 35.4 zwanger' Achtergrond blur afbeelding

Controle, m'n moeder was mee (gelukkig) mijn bloeddruk was goed, m'n hb was mooi gestegen moet wel blijven doorslikken zodat ik bij de bevalling reserve heb =) tja en toen de vraag hoe gaat het met je hoe voel je je? Eerlijk? Ik vind het nu wel wat zwaar worden... De gyn dat is de eerste x dat je dat zegt! Ja ik weet het =) toen gingen we kijken naar de baby's tja moeilijk want het is een en al baby! Baby 1 in hoofdligging en weegt 2674 Gr baby 2 was niet te meten ze heeft wel 10x geprobeerd... Ik zag bij elke meting dat die maar iets van 30 Gr zou zijn aangekomen met de vorige x, dus raakte toch lichtelijk in paniek... M'n moeder zei goh er zit wel verschil in he, ja zei de gyn mAar ik kan het ook helemaal niet meer goed meten het ligt zo vol met baby! Dus wil je vragen door te rijden naar ander ziekenhuis die heeft betere echo apparatuur en kunnen ze ook gelijk ctg doen, oke tja en toen kwamen de trAnen ookal was er waarschijnlijk niks aan de hand de zw hormonen en het gaat wel om je kindje... Ze zei maak je niet druk ze hebben ontzettend goede conditie en het is hoogst waarschijnlijk een fout meting omdat ik er niet bij kan... Gelijk maar huis vriend opgebeld die kwam direct van z'n werk (5 minuten rijden) die zei och dat gaat toch niks zijn ze Zitten wel in jou he! En in 2 weken tijd niks aankomen kan niet is gewoon fout gegaan... Ja ik hoop het =( m'n moeder ging dl ophalen van de crèche en oppassen tot we thuis waren, in het Ziekenhuis eerst aan de ctg alles was goed! En toen voor een echo hij kijken tja is allemaal prima hoor ze ligen allebei in hoofdligging alleen 2 wel wat dwars dus ze wegen allebei rond de 2600 Gr! Omg gelukkig! Wat was is blij!!! Hele dag erna en vannacht niet kunnen slapen van alle spanning die eruit kwam barstende hoofdpijn kramp in m'n nek... Om 9 uur al in bed gekropen dl veel wakker ik wakker steken in m'n buik... Maar gelukkig is alles goed met m'n mannetjes en hoeven ze niet eerder gehaal te worden!!! (Ook al baal ik dat ik nog geen datum heb ben ik super blij dat het waarschijnlijk een conveuse word! :) ) over anderhalve week weten we de datum en moet zeggen dat ik er wel elke ietsje meer doorheen zit maar heb dan ook nog een dl van 2 rondlopen die natuurlijk ook mama's aandacht wil ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je