{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 week na bevalling weer aan het werk

Deze vrouw nam maar een week verlof na haar bevalling.

Afbeelding blog '1 week na bevalling weer aan het werk'

De Australische onderneemster Catherine Wong ging een week na haar bevalling al weer aan het werk. En dat is niet alles; ze heeft namelijk ook doorgewerkt tot aan haar bevalling! Toen Catherine weer aan het werk ging nam ze haar baby gewoon mee. Ze gaf borstvoeding terwijl ze ook haar team aanstuurde. 

De reden van haar korte verlof: Catherine was net haar eigen bedrijf was begonnen. Ze wilde daarom zo veel mogelijk zelf doen. 

De jonge moeder heeft het wel erg zwaar gehad, zeker omdat de bevalling zeer traumatisch was. Catherine denkt dat ze te kampen had met een postnatale depressie. 

Catherine zegt dat het een moeilijke beslissing was om zo snel weer aan het werk te gaan en dat ze er lang over na heeft gedacht. Ook zegt ze dat ze achteraf geen spijt heeft gehad van haar beslissing. 

De 29 jarige Catherine is nu weer zwanger en gaat het deze keer allemaal anders doen. Haar bedrijf loopt inmiddels erg goed en ze kan nu haar welverdiende verlof nemen. 

Bron: Daily Mail Online

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je