{{ message.message }}
{{ button.text }}

1-jarig meisje sluit moeder buiten in ijzige kou

Afbeelding blog '1-jarig meisje sluit moeder buiten in ijzige kou'

Een 1-jarig meisje heeft vanmorgen haar eigen moeder buitengesloten op het balkon van hun appartement in een flat in het Groningse Winschoten, meldt het Dagblad van het Noorden.

De moeder ging vanmorgen even op het balkon staan, waarna haar dochtertje ineens de 'klink' op de zeur zette. Het lukte de moeder helaas niet om de deur weer open te krijgen. De vrouw had geen muts en sjaal aan, dus haar dochtertje liet haar met deze actie vrij letterlijk in de kou staan.

Uiteindelijk moest de brandweer er aan te pas komen om de vrouw te bevrijden. Tijdens het wachten kreeg de vrouw via omstanders alsnog een jas en een sjaal aangereikt, ook gaf de brandweer haar een isolatiedeken om nog enigszins op temperatuur te blijven.

Het duurde ongeveer 40 minuten voor de brandweer de deur wist te verwijderen en de moeder van het balkon gehaald kon worden. Een dergelijk incident gaat iemand natuurlijk niet in de koude kleren zitten, maar het is onbekend hoe het nu met de vrouw gaat.

Bron: AD

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je