{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe website! Kan maar moeilijk wennen!

HELP! Kan niet wennen aan de nieuwe website, herkenbaar? Ik mis de oude site met vrolijke kleurtjes!

Afbeelding blog 'Nieuwe website! Kan maar moeilijk wennen!'
HELP! Vind de nieuwe website echt lastig, op mijn computer zijn de plaatjes te groot en kan ik de tekst niet lezen. Ik moet hiervoor de zijbalk gebruiken van de computer. Ik kan ook een heleboel dingen niet meer vinden, snik. De meest recente blogs bijvoorbeeld. Vond de vorige website erg gezellig met leuke kleurtjes en heel erg overzichtelijk. Misschien moet ik nog wennen!! Hebben jullie hier ook last van? Kan misschien niet zo goed tegen veranderingen!
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je