{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe ronde. nieuwe kansen!

De afspraken zijn weer gemaakt, nieuwe ronde nieuwe kansen.... Kom maar op!

Afbeelding blog 'Nieuwe ronde. nieuwe kansen! ' Achtergrond blur afbeelding

Daar zijn we weer... terug in het ziekenhuis...

Er wordt kort stil gestaan bij de helaas mislukte 1e ronde, en bij de helaas schaarse opbrengst van maar 1 bevrucht eitje...

beetje onwennig zit ik op mijn stoel te draaien als het gesprek komt op de punctie.... No way, die helse pijn wil ik niet nogmaals ervaren! Enigszins verbaasd begint de arts zelf over de mogelijkheid de punctie onder algehele narcose te doen,( wat ik uiteraard zelf al had gevonden ;-)  simpel weg omdat de vorige keer mijn eierstokken zo 'danste' waardoor de punctie bijna onmogelijk was. 

Thank god! een punctie onder narcose.. een nieuw behandelplan, Kortom nieuwe ronde, nieuwe kansen...!

Zo relaxed als mijn partner en ik er in de voorronde in staan is fantastisch, we weten immers wat ons te wachten staat.

Maar toch de eerste avond, van de eerste spuit.. geeft tranen... daar gaan we weer.. Waarom, waarom is het ons niet op de natuurlijke manier gegeven, maar positief als we zijn even slikken en weer door gaan!

En nu, naar inmiddels 21 dagen spuiten moet ik zeggen het gaat goed!  Het is niet meer niet nieuw of eng en ik zit niet meer dag en nacht op internet forums te lezen bij ieder kwaaltje of vreemd iets wat er is.

En ja hoor, ook de reactie van de hormonen is er weer.. minder dan de vorige keer..Maar toch ze zijn er weer, huilen zonder weten wat er is, boos en onredelijk zijn, of lekker opvliegend ! Arm lief vriendje die door al deze buien mij naast moet staan ;)

Alles komt goed !


Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je