{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuw op Mamaplaats

Ik ben nieuw op mamaplaats, ik moet nog veel uitvinden hier uiteraard, maar ik zag blogs staan en dacht laat ik daarmee beginnen. lees meer!

Hallo allemaal, Ik ben nieuw op mamaplaats, ik moet nog veel uitvinden hier uiteraard, maar ik zag blogs staan en dacht laat ik daarmee beginnen aangezien ik gek ben op bloggen, ook al ben ik niet zo'n goede schrijver als anderen. Laat ik eens wat over mijzelf vertellen. Ik ben Mirella 32 jaar en alweer 9 jaar getrouwd met Jeroen. Wij hebben 3 pracht kinderen Tristan 9, Inge 6 en Jimmy 2 jaar. Mijn hobby's zijn koken, taarten maken, fotografie en scrappen. Ik werk 20 uur in de week in de thuiszorg.

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je