{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuw op mamaplaats!

Ik ben dus Martine, in blogland ook wel bekend als Mama10tje, 30 lentes jong, prettig gestoord, huis(vrouw)mama, ondernemer, levensgenieter.

Afbeelding blog 'Nieuw op mamaplaats!' Achtergrond blur afbeelding
Ook deze mama is nieuw hier en zal mezelf even introduceren. Ik ben dus Martine, in blogland ook wel bekend als Mama10tje, 30 lentes jong, kreeft, prettig gestoord, huis(vrouw)mama, ondernemer, levensgenieter, . Ik ben al weer bijna 10 jaar samen met Frank en samen wonen wij in Wormerveer. Wij zijn trotse ouders van Sanne (31 december 2004) en Daphne (2007). Naast huis mama ben ik sinds 2010 voor mijzelf begonnen met Marsanda Fotografie en doe dit met veel toewijding en plezier. Ik ontwerp voornamelijk Sprookjes & Fantasie geboortekaartjes die te vinden zijn op www.marsanda.nl en een deel van deze ontwerpen zijn ook te vinden op Kaartje2go en Hippe geboortekaartjes. Ik ben hier enorm trots op en beschouw dit als mijn 3e kind, aangezien de bedrijfsnaam een combi is van mijn naam en die van de meiden ;) Tja verder, hou ik enorm van paardrijden, dressuur het meest hoewel ik een oxer ook niet aan me neus voorbij zal laten gaan, springen, heerlijk, de ontspanning, het contact met het paard, genieten! Uiteraard, net als vele anderen ben ik ook best wel verslaafd aan het Bloggen, Twitteren, Facebooken en Instagram... Er zullen veelal verhalen en foto's voorbij komen van mijn dochters en ons dagelijks leventje, ik deel graag dingen met anderen, ben op zich best een open boek en hou van het internet, hoewel ik me er wel van bewust ben dat het nog steeds internet blijft ;) Jeetje wat zal ik verder nog vertellen.... Geen idee eigenlijk, ik vind het enorm gezellig en leuk om deel te mogen uitmaken van Mamaplaats.nl en zal met veel plezier hier bloggen. Mochten er dus nog vragen in jullie op komen, stel ze gerust hoor, of je antwoord krijgt is een 2e ;) (geintje natuurlijk ;))
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je