{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nesteldrang.....wie nog meer

Alles moet perfect in orde zijn voor onze 5 de spruit,wel nuttig maar af en toe ook zeer vermoeiend zowel voor mij als voor mijn huisgenoten

Afbeelding blog 'Nesteldrang.....wie nog meer'

Inmiddels ben ik ruim 31 weken zwanger en houd ik me voornamelijk bezig met het op orde brengen van alles wat erbij komt kijken als er een kleintje bijkomt. Omdat ik last heb van hoge bloeddruk moet ik het wel een beetje doseren, maar dat blijkt wel heel lastig te zijn als je nog 4 dametjes hebt rondlopen. Gelukkig is de babywas en strijk inmiddels klaar en ligt alles netjes op stapeltjes in de commode...wat behoorlijk wat voeten in de aarde had omdat je er een meetlintje naast moet kunnen leggen, zo recht moeten mijn stapeltjes zijn ;-)  De geboortekaartjes zijn uitgezocht en de proefdruk komt eraan....daarna kunnen we de envelopjes gaan schrijven, dan is dat ook maar weer klaar. En zo is er nog wel het een en ander te doen. Door het mooie weer is het ook ideaal om de gordijnen eens lekker te wassen....het nieuwe dekbedhoes moet ook nog even gewassen en gestreken worden en ik ben een voorraadje aan het aanleggen van houdbare etenswaren alvast voor in de kraamtijd. Extra gehaktballen braden en dan in de vriezer....een paar cakes bakken en die ook maar vast in de vriezer....echt, ik wordt moe van mijzelf !! Misschien zijn er lezers die vinden dat ik er wel erg vroeg bij ben om alles te organiseren, maar ik houd er rekening mee dat ik vroegtijdig moet worden opgenomen in verband met de bloeddruk dus daar komt die haast een beetje vandaan. Helaas valt deze zwangerschap me best wel zwaar, logisch...ik ben inmiddels 41 en niet meer zo fit en gezond meer dan tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik heb behoorlijk last van bekkenklachten en draag steunkousen omdat ik last van spataders heb.....ideaal met dit weer !! ;-)  Gelukkig kan ik ook nog wel erg genieten van het getrappel in mijn buik, en we zien allemaal erg uit naar de komst van het kleine prulletje. Er zijn vast wel meer aanstaande moeders die last hebben van nesteldrang.....leuk als je dan een reactie plaatst....ook als je er geen last van hebt !

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je