{{ message.message }}
{{ button.text }}

Neeeeee daar ging het behang!

Nog geen 1 jaar en nu al het behang van de muur afgescheurd, het is ook zo'n boefje!

Afbeelding blog 'Neeeeee daar ging het behang!' Achtergrond blur afbeelding

Je hoort wat geritsel van de kamer, je denkt mm dat klinkt vreemd ? Het geluid houd op, en je denkt ach ik zal het wel niet goed gehoord hebben. Kijkt op de webcam, meneer ligt heerlijk in zijn bedje met zijn oogjes dicht. Mm toch verkeerd gehoord denk ik!

Na een paar uur word meneer heerlijk wakker, ik kom op de kamer van de kleine boef en wat tref ik daar aan ???? Neeee een scheur in het behang! Hahaha had ik het toch goed gehoord! Wat een dondersteen.....

Hij word aanstaande donderdag 1 jaar! Benieuwd wat hij nog meer voor ons in petto heeft hihi.....

12705587_190626164636012_295043313947878

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je