{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nee hoor papa, je kan mij toch niet pakken!!

Een uitstapje naar het bos, een stromend beekje en 3 bijdehante kindertjes...

Afbeelding blog 'Nee hoor papa, je kan mij toch niet pakken!!' Achtergrond blur afbeelding

Dat de lente in aantocht is, dat is wel duidelijk. De vogeltjes fluiten, de zon laat zich zien en de temperatuur gaat langzaam weer wat omhoog. Dat laatste gaat wat mij betreft trouwens nog niet snel genoeg, ik vond het nog knap koud op de fietst vanmorgen. Normaal gesproken pak ik snel de auto, maar aangezien ik dan de ramen had moeten krabben en het zonnetje al zo lekker aan het branden was, dacht ik dat fietsen wel een goede optie was. In vele opzichten was dit natuurlijk ook zo, alleen had ik mij verkeken op de temperatuur en de koude wind.

Afgelopen zaterdag vierden we voor familie en vrienden de verjaardagen van de kinderen, alle drie zijn in februari of maart jarig en om dan de familie drie verschillende keren uit te nodigen vonden we wat overdreven. We hadden een top dag uitgekozen, want het was prachtig! Wij wonen in een huis met een tuintje op het zuiden, onze huizen verspringen, waardoor het huis van de buren de wind uit onze tuin weghoudt, het was dus gewoonweg warm bij ons in de tuin! De kinderen hebben de hele middag in de tuin gespeeld zonder jas aan en alle papa’s en mama’s (en overig bezoek) zaten heerlijk in het zonnetje, genietend van een lekker hapje en dranken, te kijken, wat een top verjaardag!

Zondag hadden we weer een verjaardag, maar ’s ochtends hadden we nog even lekker de tijd om naar het bos te gaan. Het weer van zaterdagmiddag herhaalde zich namelijk, waardoor we zo’n beetje naar buiten werden getrokken. Even lekker een wandelingetje maken door het bos en af en toe een paar fratsen uithalen. De kinderen waren namelijk een beetje aan het kijken hoe ver ze konden gaan bij ons en hoever wij zouden gaan bij hen. Langs het paadje waar we liepen, stroomde een klein beekje. Dochterlief was ons een beetje aan het uitdagen dat we haar daar toch niet in zouden gooien (tja, hoe verzin je het), na 5x negeren, moesten we daar toch wat mee en als er dan één schaap over de dam is, kunnen broers lief natuurlijk niet achterblijven en tja…dan is dit het resultaat:

collage-1457963610156_1457964672.jpg

Hebben jullie ook van die lekkere bijdehandjes? :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je