{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nee dokter, ziek zijn kan ik mij niet permitteren!

Dacht ik even dat ik de griepepidemie die begin dit jaar was vermeden had, blijkt er nu gewoon een tweede epidemie te zijn.

Afbeelding blog 'Nee dokter, ziek zijn kan ik mij niet permitteren!' Achtergrond blur afbeelding

En tja, dan kan ik wel één keer sterk zijn, een tweede keer ga ik dus blijkbaar wel voor de bijl helaas. Ik ben al weken moe, dat wel, maar van de griep was geen sprake. Zelfs gisteren voelde ik mij nog prima, de nacht ging ook nog wel, maar toen ik vanmorgen wakker werd voelde ik het gelijk… GRIEP. Elke beweging die ik maak doet pijn, mijn keel is dik en ik ben aan het rillen als een rietje. Maar ja, ik ben een mama, dus ik moet en ga gewoon door. Tevens had ik vandaag een aantal afspraken staan, dus pillen er in en gaan!

Vanmorgen toen ik mijn dochter naar school bracht, vond ik het eigenlijk verdacht rustig in de klas en dit bleek ook wel, er waren maar liefst 14 kleuters ziek… 14!! Dat is toch niet normaal? Misschien moeten ze eens een flesje dettol door de school spuiten, even de school desinfecteren.

Overigens hoop ik echt van harte dat deze epidemie zich bij ons in huis alleen tot mij richt, mijn dochter viert vrijdag namelijk haar feestje en is maandag jarig, ik zie het al gebeuren!

Zelf ben ik natuurlijk op en top mama, maar ik wil toch even via deze weg mijn respect uitspreken naar andere mama’s. Mama zijn is echt een vak apart, het is fulltime job en je kan je niet even ziekmelden als je de griep hebt. Dus bij deze: alle mama’s in de wereld, jullie zijn top!

Nu ga ik mij weer even onder mijn dekentje op de bank nestelen en even mijn ogen sluiten totdat het moment daar is dat ik weer in de auto mag stappen om mijn kinders van school te gaan halen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je