{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Natuurlijk, tuurlijk!

Natuurlijke shampoo, wie heeft er ervaring mee? Sinds een paar dagen gebruik ik Weleda shampoo en conditioner. Even wennen hoor!

Afbeelding blog '​Natuurlijk, tuurlijk!' Achtergrond blur afbeelding

Maar het bevalt nu al!

En nee, ik heb geen aandelen in Weleda, ik heb überhaupt geen aandelen ergens in, daar ben ik te schijterig voor. 


Maar goed, ik was mijn haren dus sinds een kleine week met Weleda haver shampoo. Het is best gek, want het schuimt niet. Er zitten namelijk geen fosfaten en andere troep in die de shampoo laten schuimen. En je moet het heel goed uitwassen, echt heel goed. Hier gaat het bij mij dan nog wel eens mis, snel snel snel als moeder en dan vergeet ik het goede uitwassen nog wel eens.
Maar volgens mij vindt mijn haar het nu al fijn. Het pluist veel minder, de haartjes die na de zwangerschap zijn uitgevallen en nu langzaam weer aan groeien staan niet meer altijd springerig overeind, maar gaan gewoon gezellig mee met de rest. En ook kreeg ik op mijn verjaardag te horen dat mijn haar er zo gezond glanzend uit ziet!
Kijk! Daar doe ik het voor ;).

Ook voor onze kleine man ben ik weleda gaan gebruiken. Hij had hele droge arme en benen en met het oh zo lekker ruikende Zwitsal werd het totaal niet beter. Een heerlijke body creme gebruikt, speciaal voor de droge plekken en speciaal voor baby’s en hop, de droge huid was binnen 2 dagen weg.

Wie van jullie heeft er nog meer ervaring met natuurlijke verzorgingsproducten? Ik ben erg benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je