{{ message.message }}
{{ button.text }}

Najaarsmode voor mama

najaarsmode

De blaadjes aan de bomen verkleuren en het weer veranderd, de zomer is voorbij. Tijd voor de mooiste najaarsmode. Als moeder heb je vaak haast en vergeet je jezelf wel eens, dit hoeft niet zo te zijn! Als moeder moet je je goed voelen en ook je uiterlijk deelt daar in mee. Leg je kleren s 'avonds alvast klaar, want in de ochtend heb je vaak niet de rust iets uit te zoeken.  

Voor buiten

 poncho
Het is de tijd van het jaar dat de winterjas net iets te warm is, maak dus gebruik van colberts of draag laagjes. Het voordeel met laagjes kleding is dat je altijd iets uit kunt doen als het te warm word. Draag bijvoorbeeld een vestje over je kleren of een colbert. Een colbert is altijd goed, het ziet er chic en netjes uit boven een rok of pantalon maar staat ook super en verzorgd op een spijkerbroek. Wat ook een goed alternatief is voor de jas is natuurlijk de poncho/cape, niet meer weg te denken uit de modewereld. Je hebt poncho's in vele verschillende soorten uitvoeringen met armsgaten of zonder armsgaten, met riem of zonder riem, met col of zonder col etc. Het is een ideaal kledingstuk voor in het najaar vanwege de wisselende temperaturen, als het warm is kun je er gemakkelijk een shirt onder dragen en als het wat kouder is een vestje. De poncho past ook bij ieder figuur, ben je wat forser kies dan een poncho die de taille accentueert. Slanke dames kunnen ook gaan voor de wijde poncho, het staat super op een strakke pantalon of spijkerbroek en past eigenlijk overal bij. In het najaar kan het al best fris genoeg zijn voor een mooie sjaal of muts, als je beide draagt kies dan setjes zodat het mooi bij elkaar past. In de winkels is veel keuze aan mutsen, kies er een die bij de vorm van je gezicht past en kijk wat voor sjaal het beste erbij kleurt.  

De mode kleuren van dit najaar

Vaak als het weer wat donkerder wordt, gaan de mensen zich ook donkerder kleden. In de winter zie je meestal bruintinten en zwart-tinten, dit seizoen natuurlijk ook weer. Maar wat dit jaar ook helemaal hot is de poederkleur, ideaal te combineren met bruin en zwart maar ook juist met andere poedertinten. Houd hierbij je make-up ook lekker basic en je outfit kan niet meer stuk!

Voor binnenrok

Dit najaar zijn alle mogelijke soorten rokken te krijgen, er is niet een bepaald model dat in de mode is op het moment. Net over de knie, over de knie, lange rokken. Je kunt alle kanten op dit seizoen. Ook voor de vrouwen die wat gezetter zijn is dit een perfect modebeeld, voor iedereen wat wils dit najaar! De zijden stofjes zijn ook erg hot op het moment, met een mooi zijden blouse of sjaaltje maak je je outfit super chic.   Geschreven door mama Nikki

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je