{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naar wat voor tekenfilms mogen jullie kinderen kijken?

Er is tegenwoordig zoveel keuze in tekenfilms. En mijn jongens willen t liefst alles zien.

Afbeelding blog 'Naar wat voor tekenfilms mogen jullie kinderen kijken?'

Al die verschillende soorten tekenfilms die er tegenwoordig op zijn. Ik wordt er gek van. En mijn jongens willen het liefst alles zien. 

Maar dat sta ik toch niet toe. Sommige tekenfilms vind ik toch echt nog niks voor hun. In die filmpjes gaat het naar mijn mening teveel over bechten en dergelijke. Maar ja wij keken vroeger ook naar ninja turtles en daar werd toch ook in gevochten. Dus ben ik nu gewoon een beetje overgevoelig aan het doen? Want ja ik heb ook niks overgehouden aan het kijken naar bepaalde tekenfilms. 

Mijn jongens kijken voornamelijk naar nl 3. Hier zijn naar mijn idee iets geschiktere tekenfilms op. En natuurlijk kijken ze ook wel naar disney dvd's. Maar als je het dan over 'geweld' of vechten gaat hebben.....wat denk je van belle en het beest aan het eind? Of bij mulan de scene in de bergen? Dan is het eigenlijk wel vreemd dat ik ze niet naar alle tekenfilms laat( dan bedoel ik dus tekenfilms zials ben10 of beyblade)kijken. Want in principe gebeuren in disney films ook rare dingen. 

En ja weet je ik denk dat ik er als volwassene ook wel eens te moeilijk over doe. Ik kijk niet meer zo onbevangen naar tekenfilms als dat mijn heren dat doen. Zij hebben ook heel goed door dat het niet echt is dus daar hou ik me dan maar aan vast..

Wat mijn oudste trouwens een hele spannende film vind? Piet piraat en het zeemonster. En dat vind ik dan zo schattig. Mijn jongste is helemaal gek van sjakie en de chocolade fabriek. 

Maar hoe gaan jullie hiermee om? Beslissen jullie altijd waar de kinderen naar kijken of mogen ze ook zelf wel kiezen? En wat kies jij dan uit en wat kiezen zij dan uit? Zit daar veel verschil tussen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je