{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naam voor onze baby: we komen er niet uit...

We hebben er extreme ruzie over... Kan dit nog wel goed komen? Het voelt eventjes als niet...

Afbeelding blog 'Naam voor onze baby: we komen er niet uit...'

Bij ons eerste kindje (zoon) kwamen wij heel makkelijk uit de naam. Althans dat dacht ik. Toen wij erachter kwamen dat ik zwanger was van de tweede en dat het een meisje zou gaan worden, kreeg ik de volle laag. 

"Je weet zelf ook wel dat ik het niet eens was met de naam van onze zoon. Nu wil ik kiezen." Was het eerste argument dat meneer zei. Ik stond perplex. Wat bedoelde hij nou? Het was toch een gezamenlijke beslissing? "Ik snap nu niet waar dit vandaan komt. We hebben hem naar JOUW vader vernoemd. Hoe kan dat mijn idee geweest zijn?!" snauwde ik terug. En toen barstte de hel los...

Wij praten nu al 2 dagen amper met elkaar. Voor ons zoontje doen we natuurlijk wel normaal en lief, maar als hij ligt te slapen... Ik word er moedeloos van. Ik snap niet waarom hij erop stáát om de naam te kiezen. 

Gisteren wilde ik er met hem over gaan praten, maar hij vertikt het. Hij vindt het zijn goed recht dat hij de naam mag kiezen. Ik ben toen boos naar mijn ouders gegaan en het erover gehad. Zij snappen het ook niet en weten niet wat hem bezielt. We kunnen niet eens een normaal gesprek voeren zonder dat de naam van de baby omhoog komt. Als ik hem probeer te laten herinneren hoe wij de eerste naam gekozen hebben, wilt hij er niks van weten. IK WORD GEK.

Wat moet ik nu doen? Ik kan het er gewoon niet met hem over hebben. 

 

1

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je