{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na een top Moederdag ook een verrassende Vaderdag?

Wow, mijn Moederdag was onvergetelijk! De kids hadden prachtige knutsels, een dans en een liedje speciaal voor mij! Ook mijn man pakte uit..

Afbeelding blog 'Na een top Moederdag ook een verrassende Vaderdag?'
Nadat de kids met alle lieve cadeaus en kusjes de kamer verlieten om beneden het ontbijt klaar te zetten kwam mijn man de slaapkamer in lopen met een big smile. Een cadeau omdat ik de leukste mama van de wereld ben (zijn woorden hoor!).
 
Een armband
In een mooi doosje zat een prachtige armband. Zilver, lekker basic, daar hou ik van, perfect dit! Toen helemaal gelukkig samen naar beneden waar het feest doorging... Croissants, verse jus en een versierde kamer. 
 
Genoeg weggedroomd...
Oké, ik kan nog wel even door zwijmelen, maar dat is vast niet leuk om te lezen. Daarom kom ik to the point: ik wil een onvergetelijke Vaderdag organiseren, maar hoe? Er is maar een comité waarmee ik dat het best kan afstemmen: de kids! Samen hebben we op de voetbalavond van mijn man een plan bedacht... Hij krijgt vanaf 12 juni t/m 19 juni ELKE dag een kaart met een fotocollage. Dat zijn dus 8 kaarten en ieder (3 kids en ik) ontwerpen er twee... We zijn vast begonnen! Gezellig met de tablet op de bank, samen met de jongste en de twee middelste gingen aan de slag met m'n telefoon. 
 
Wat vinden jullie van de eerste kaart? 

Naamloos-1_1465312491.jpg

We hebben deze (en de andere kaarten) op Kaartje2go gemaakt en in één keer thuis laten bezorgen (scheelt verzendkosten). Je hebt hier erg veel collagekaarten, ook een speciale categorie 'Vaderdag'. Perfect, dus echt een aanrader voor alle mama's! Daar hebben we alle vier onze ontwerpjes op uitgekozen :). Elke dag geeft één van de kids, of ik een kaart. 12 juni de eerste, spannend!!!!

Wat vinden jullie van ons Vaderdag idee, en gaan jullie ook een kaartje bestellen? 

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je