{{ message.message }}
{{ button.text }}

My blessings geboorte gezag werk school kids

Dit jaar was hectisch met ups en downs maar voor een aantal dingen ben ik zeer gezegend

Afbeelding blog 'My blessings  geboorte gezag werk school kids ' Achtergrond blur afbeelding

op 05-01-2015 werd onze prachtige dochter gezond geboren mijn derde kind en na twee jongens is het natuurlijk Super om en dochter er bij te hebben dan in maart ging onze jongste zoon naar de peuterspeelzaal omdat hij slecht tegen veranderingen kan waren we even bang dat het niet goed ging maar nu bijna een jaar heen en inmiddels vier dagdelen zien we onze zoon helemaal opbloeien en hij gaat zeker met veel plezier in zondag 20 december word hij al weer drie dan oktober na bijna zes jaar strijd met mijn ex om onze zoon mijn oudste heb ik eindelijk het volledig gezag mijn zoon ziet zijn vader niet en dat is op dit moment het beste mijn zoon bloeit echt op en daar genieten wij van hij is letterlijk uit zijn schulp gekropen dan het volgende na vier jaar bij huis en in augustus zijn vrachtwagen rijbewijs gehaald hebben heeft mijn vriend na vele sollicitaties eindelijk werk en hij heeft het erg na zijn zin voor onze relatie is dit veel beter we zitten niet meer dag en nacht op elkaars lip en dat levert een hoop rust verder ben n ik zeer dankbaar voor de mensen die ons helpen familie en vrienden en natuurlijk mijn gezin

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je