{{ message.message }}
{{ button.text }}

muzikaal kind gezocht!

Muzikantje, Muzikantje sla eens op je trommel. Muzikantje, Muzikantje speel eens wat voor mij

Afbeelding blog 'muzikaal kind gezocht!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoon houdt ervan om overal mee te schudden (om te horen wat voor geluid het maakt) flesjes water, rammelaars, knuffels etc. Hij houdt ervan om blokjes tegen elkaar aan de slaan, hij houdt ervan om met de pollepel ergens op de timmeren, hij houdt van herrie! Of dacht ik misschien houdt hij wel van muziek!

Dus met dit in me achter hoofd heb ik ons op gegeven voor "muziek op schoot". Een 8 x durende cursus waar je samen met je kind met muziek bezig bent. Dit leek mij de ideale combi, herrie maken en dat gezellig samen doen.

Inmiddels zijn we 5 x geweest en is de reactie van mijn zoon de gehele les hetzelfde. In eerste instantie dacht ik, dat hij even moest wennen. Maar nu 5 x verder weet ik het niet meer zo zeker.

We komen om 9.00 binnen en zoeken plekje tussen de andere moeders en kinderen. We beginnen met zingen, maar als snel komen de trommels, rammelaars, blokken e.d. erbij te pas (alles wat hij thuis fantastisch vind). De les duurt drie kwartier en die gehele tijd zit hij vol verbazing naar alle andere te kijken wat ze aan doen zijn. Moeders doet fanatiek mee en ik laat vol enthousiasme zien hoe alles werkt en hoeveel lol we er mee kunnen hebben. Maar hij slaat niet op de trommel, hij rammelt niet met de rammelaar, hij bouwt niet met de blok, hij kijkt en is verbijsterd.

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je