{{ message.message }}
{{ button.text }}

Must be our lucky day!

Ken je dat? Met allerlei wedstrijden meedoen, winacties, test panels om die leuke prijs te mogen ontvangen, maar nooit eens winnen...

Afbeelding blog 'Must be our lucky day!' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag was dat eindelijk eens niet het geval! 

Op Facebook kun je lid worden van pagina's waarbij mensen spullen aanbieden, zij vragen hier geen geld voor maar zijn vooral erg blij met de dankbaarheid. Zelf vind ik het een heel mooi concept en heb ook al een hoop mensen gelukkig mogen maken via deze weg. Gratis spullen ophalen bij mensen of een vraag plaatsen om iets gratis te ontvangen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch gebeurt dit steeds meer. 

Ik reageer wel vaker op spullen die me aanspreken, meestal is dit speelgoed of kleding voor meneer. Terwijl hij vanochtend lekker aan zijn boterhammetje en portie babyTV zat, was ik op mijn gemak even aan het bekijken wat er aangeboden werd. Mijn oog viel op een advertentie met de tekst "Wie heeft er behoefte aan loopfietsje, fietsje een step en speelgoed? Moet vandaag echt weg ivm verhuizing". Waar nog niemand op gereageert had! Om niet direct alles op te eisen vroeg ik haar of ik de loopfiets mocht overnemen waarop ze zei dat ze het liefst alles in één keer wilde weggeven. Dolenthousiast belde ik mijn vader alvast op, omdat ik zelf geen vervoer heb, met de vraag of hij dit voor me op wilde halen. Om na toezegging de mevrouw in kwestie een bericht te sturen met de vraag waar ik het op zou mogen halen. Na wat gezellige berichten op en neer bood ze aan de spullen te komen brengen! Als een kind zo blij deed ik een half uur later de deur open en kreeg ik van alles in mijn handen gedrukt voor m'n kleine man. Ik was compleet flabbergasted en dankbaar!

85d51d42-b46e-4bd6-a4ae-8c605c4d0fe8_145

Wat vind ik het mooi om zulke onbaatzuchtige mensen tegen te komen en hopelijk beseft diegene ook hoe blij ze er een ander mee gemaakt heeft (hopelijk waren de 100 bedankjes wel duidelijk)! Hier kunnen we weer een hele lange tijd mee vooruit!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je