{{ message.message }}
{{ button.text }}

Multiple mama Angelina Jolie laat borsten amputeren

Angelina Jolie, ondertussen volgens geruchten hoogzwanger van haar - maar liefst - zevende kind, heeft haar borsten laten amputeren. Lees hier waarom >>

Afbeelding blog 'Multiple mama Angelina Jolie laat borsten amputeren'
Angelina Jolie, ondertussen volgens geruchten hoogzwanger van haar - maar liefst - zevende kind, heeft haar borsten laten amputeren. De mama van deze mama is namelijk overleden aan kanker. Om de kans te verkleinen dat Angie nu zelf ook de kwaadaardige genen bij zich zal dragen, wil ze haar borsten laten verwijderen.

Mama Angelina Jolie

Angelina Jolie is ondertussen al mama van 6 kids en wil niet dat haar kinderen - en verloofde Brad Pitt - hetzelfde mee moeten maken als zij zelf. Ze is namelijk haar moeder verloren aan de verschrikkelijke ziekte kanker. Door haar borsten te hebben laten verwijderd, heeft ze nu de kans op het krijgen van de ziekte zo klein mogelijk gemaakt. De arts had eerder namelijk geconstateerd dat ze 87% kans had op borstkanker en 50% kans op eierstokkanker. Dit risico was haar te groot. angelinajolie

Angelina Jolie inspiratiebron?

Aan haar verloofde heeft ze een goede partner. Brad Pitt is liefdevol en heeft haar bij alle operaties gesteund. Angelina hoopt met haar verhaal andere vrouwen te inspireren. Het hoeft niet per se angst op te roepen. Je kunt van tevoren door middel van een bloedtest laten onderzoeken hoe groot je kans is op de ziekte. Dan kan er eerder actie worden ondernomen dan wanneer het daadwerkelijk zover is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je