{{ message.message }}
{{ button.text }}

Morgen een echo, spannend

Morgen een echo bij de verloskundige. Ben 16 weken zwanger en hoop dat alles goed is en dat ze misschien ook kunnen zien wat het wordt.

Afbeelding blog 'Morgen een echo, spannend'

Ben best nerveus.  Morgen heb ik een echo bij de verloskundige.  Hopelijk is alles goed. Morgen is ook de sterfdag van mijn oma, 10 jaar geleden al weer. Omdat wij graag willen weten wat het wordt, hoop ik dat ze morgen op de toch wel verdrietige dag, alvast kunnen zien wat het wordt. Zo niet, dan heb ik donderdag een geslachtsecho gepland staan.

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je