{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeders opgelet, gratis luiers!

De redactie van Mamaplaats denkt graag met jullie mee en attenderen dan ook met alle liefde op mooie voordeeltjes. Want mama zijn is al druk genoeg, dat begrijpen wij! We hebben speciaal voor jullie een mooie aanbieding gevonden...

Afbeelding blog 'Moeders opgelet, gratis luiers!'

Super aanbieding

Er is een gigantische actie bij ah.nl, deze willen we beslist niet aan je voorbij laten gaan! Namelijk 1+1 gratis op Pampers!!!

Ook kun je deze Pampers (en al je andere boodschappen) gemakkelijk en GRATIS thuis laten bezorgen met een speciale kortingscode (zie onderaan dit bericht).

Luiers, niet aan te slepen

Even een korte berekening: In het eerste levensjaar verbruikt een baby circa 5 luiers per dag, dit komt overeen met 1825 luiers per jaar. Best een flinke hoeveelheid waar ook vaak een bijpassend prijskaartje aan hangt. Daarnaast zijn deze 1825 luiers letterlijk en figuurlijk niet aan te slepen!

Daarom is een actie als deze extra interessant, luiers heb je nou eenmaal nodig of je wil of niet... Een voordeeltje is mooi meegenomen en de mogelijkheid tot thuis laten bezorgen wordt als een echte luxe ervaren.

Niet sjouwen, wel luiers

Dat boodschappen doen af en toe best vermoeiend kan zijn als drukke mama beschrijft ook Yfke in een blog: ‘’Druk, druk en nog eens druk in de winkel. Dan gaat het allemaal al niet zo snel als je wilt...’’.

Mede daarom beslissen steeds meer gezinnen om voortaan de boodschappen thuis te laten bezorgen. Zeker bij grote producten als wc papier, koffie, wasmiddel en natuurlijk Pampers.

In een paar tellen heb je je aangemeld en kan het bestellen beginnen. Er is een ‘bonus’ knop waarmee je alle bonusproducten op een rijtje ziet staan. Klikken en mandje vullen, bezorgtijd aangeven en klaar is de bestelling.

Ook kun je gemakkelijk thuis de ingredienten voor een recept bij elkaar ‘zoeken’ en nieuwe producten ontdekken. Er worden namelijk verschillende suggesties of vergelijkbare producten getoond. Zo heeft de redactie van Mamaplaats een nieuwe variant Hummus ontdekt, hmmmm!

De boodschappen worden serieus tot aan de koelkast bezorgd, netjes in kratjes en tasjes. Even uitpakken en klaar zijn de grote boodschappen.

Kortingscode gratis verzending

Ben je nieuw met online betellen bij de Albert Heijn? Vul dan de volgende kortingscode in en jouw verzending wordt GRATIS thuisbezorgd!

Kortingscode: HMST35 Deze code is geldig van 7 t/m 13 september

Mamaplaats bestelt online

Wij als redactie van Mamaplaats zijn al lang om en bestelt de lunch online. Ook thuis worden wekelijks de boodschappen gebracht. Lees hier de blog van Mamaplaats en bekijk de redactie aan de lunchtafel ;).

12
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je