{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mode voor de sexy mama

Mode voor de sexy mama

Mode verandert snel. Elk seizoen vind je in de winkels weer nieuwe kleding, schoenen, tassen, accessoires en dergelijke. Als je het leuk vindt om er volgens de laatste mode bij te lopen, dan wisselt je garderobe dus ook regelmatig. Dit kost natuurlijk aardig wat geld. Maar om een sexy mama te zijn, hoef je je echt niet altijd in het nieuwste van het nieuwste te vertonen!

Lekker in je vel

Een sexy mama is een mama die lekker in haar vel zit en dit ook uitstraalt! Zij is tevreden met haar leven en gezin en ziet er verzorgd uit. Dat is een sexy mama!

Kleding

rokjeNatuurlijk draag je tijdens een avondje uit andere kleding dan de kleding die je op je werk draagt. Wat belangrijk is, is dat je ervoor zorgt dat jijzelf de kleding in elk geval prettig vindt zitten en dat het goed past. Zeg nou zelf, een te strakke broek waar wat vetrolletjes overheen komen, ziet er niet echt sexy uit. Hetzelfde geldt voor een te wijde broek die je de hele tijd omhoog moet trekken. Ook niet sexy! Koop als je broek te klein is liever een broek in een maatje groter, dat zit veel lekkerder en het ziet er veel mooier uit! Als je broek te groot is, koop dan een maatje kleiner. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor broeken, maar voor alle kleding. Als jij je prettig voelt in een kort rokje dan kan dat heel sexy staan, zolang je er maar geen naveltruitje en een heel diep decolleté bij hebt, dan wordt het een beetje té. Een kort rokje met een mooie bloesje bijvoorbeeld en daaronder pumps met hoge hakken staat veel mooier! Voel jij je, om wat voor reden dan ook, niet prettig in een kort rokje? Een rokje dat tot (of over) je knie valt kan ook heel sexy staan. Draag er bijvoorbeeld mooie, strakke laarzen onder, en je ziet er ook heel sexy uit! Als jij je maar prettig voelt bij wat je draagt, dan straal je dat ook uit.

Uiterlijke verzorging

Niet alleen kleding zorgt ervoor dat jij eruit kan zien als een sexy mama. Je uiterlijke verzorging is ook erg belangrijk. Ga regelmatig naar de kapper zodat je haar netjes zit en geen gespleten punten heeft of een paar centimeter uitgroei. Bij de ene mama staat opgestoken haar heel sexy, bij de volgende staat een kort koppie juist sexy en bij weer een andere mama staat los haar weer erg sexy. Dit is per persoon verschillend. Zorg ervoor dat je regelmatig naar de tandarts en/of mondhygiëniste gaat. Want mooie verzorgde tanden zijn ook erg belangrijk voor je sexy uitstraling.tanden Om er uit te zien als sexy mama hoef je echt niet veel make-up te dragen. Als je je gezicht maar goed verzorgt. Voor sommige mama’s is een beetje mascara al voldoende, terwijl andere mama’s juist graag ook lipgloss, oogschaduw en eyeliner gebruiken. Wanneer je graag een kleurtje op je gezicht doet (bijvoorbeeld in de vorm van oogschaduw), kun je rekening houden met de kleur van de kleding die je draagt, met de kleur van je ogen en met de gelegenheid. Smokey eyes kunnen erg sexy staan als je een avondje uit gaat, maar het is misschien weer een beetje overdreven om met smokey eyes op kantoor te komen. Maar zo lang jij je er fijn bij voelt, moet je dat vooral wel doen! Dan zijn je nagels natuurlijk ook nog erg belangrijk. Mooi gelakte, lange nagels zijn sexy. Maar soms is het (als mama) helemaal niet handig om lange nagels te hebben. Sommige mama’s mogen ook geen lange nagels hebben in verband met het beroep dat zij uitoefenen. Of je lange of korte nagels hebt, zorg er in elk geval voor dat ze netjes gevijld zijn en dat de nagelriemen goed verzorgd zijn. Gekleurde nagellak kan erg mooi staan, maar houd je daar niet van, dan is een simpel laagje blanke nagellak ook heel mooi!

Schoenen

Schoenen veranderen ook met de mode mee. En natuurlijk is het leuk om regelmatig nieuwe schoenen te kopen! Om er sexy uit te zien, moet je ervoor zorgen dat je schoenen bij je kleding passen. Onder een avondjurk draag je natuurlijk geen sneakers, maar mooie pumps. Onder een rok staan laarzen erg mooi en onder een spijkerbroek kunnen sneakers weer erg sexy staan. Dit is ook afhankelijk van wat je er bij draagt. Want draag je een mooie donkere spijkerbroek met een wit bloesje, dan staan mooie pumps er weer sexy bij. Draag je een lichtere spijkerbroek met een T-shirt dan passen sneakers daar vaak weer beter bij.

Innerlijk

Het belangrijkste om er sexy uit te zien is toch je uitstraling. Want zit jij niet lekker in je vel, dan straal je dit uit, en zie je er ook niet echt sexy uit. Zit jij wel lekker in je vel, dan straal je dat ook uit, en in combinatie met de juiste kleding en accessoires zie je er dan wel sexy uit! Ook moet je je lekker voelen bij de kleding die je draagt. De ene mama is een sportief type, zij zal zich niet echt prettig voelen op hoge pumps. Zij zal het dan ook uitstralen dat ze zich niet op haar gemak voelt en ziet er dan dus wat minder sexy uit. Draagt deze sportieve mama juist mooie sneakers waar ze zich heel prettig bij voelt, dan straalt ze dat ook uit en ziet ze er wel sexy uit. De andere mama voelt zich juist veel prettiger op hoge hakken en in een mooi jurkje en zal er in die kleding juist weer sexy uit zien. Draag waar jij je prettig bij voelt, zorg ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je er goed verzorgd uitziet. Dan ben je echt een sexy mama! Geschreven door mama Sharon

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je