{{ message.message }}
{{ button.text }}

misschien een eigen plekje?

Een huurwoning leek uitzichtloos. Totdat.. maar waarom bellen ze niet?

Afbeelding blog 'misschien een eigen plekje?'

Als ik voor de duizendste keer op de site van de woningstichting kijk valt me opeens iets op. De datum bij de woning waar we tweede voor stonden is weg. Ik check het cijfer. Voorlopige positie 1...

1? Wacht even wat? Wanneer krijgen we de aanbieding? Hebben ze niet al gebeld? Gemaild? Reactie via de site? Mijn persoonlijke mail dan? Nee nog niet. Ik krijg de neiging mijn moeder te bellen met dit nieuws maar durf niet. Je zal altijd zien dat ik ze dan net mis loop. Nog maar even wachten dus.. Stofzuigen dan? Maar dan hoor ik de telefoon weer niet.. arghh..

Keer op keer controleer ik de site.. nog steeds niets. Voel me zo zenuwachtig nu.

Maar wat als we de aanbieding krijgen? Hoe lang totdat we moeten beslissen? En wat als we in de tussentijd urgentie toegewezen krijgen? Want deze woning die we waarschijnlijk vandaag aangewezen krijgen is een seniorenwoning. 1 slaapkamer 32 m2 niet echt heel veel voor een gezin met 2 kids. Moeten we dat wel doen? Of wachten op de urgentietoewijzing? En dan maar hopen dat er voor de lente een grotere woning beschikbaar komt in het goede dorp? Ik heb werkelijk geen idee waar we goed aan doen.

Maar voor nu eerst wachten op het telefoontje.. even wachten nog. Wie weet. Mag ik weer een beetje hoop gaan krijgen? Stiekem toch een beetje... Maar al ben ik nog zo blij met het idee wat we tenminste ergens terecht kunnen bekruipt me ook de twijfel. Is dit wel de juiste oplossing? Of toch maar even wachten? En het verdriet om wat we achter moeten gaan laten, en vooral de manier waarop. Toch nog maar even wachten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je