{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn zoontje vertelde mij dat ik zwanger ben

Mijn zoontje vertelde mij dat ik een baby in de buik had en dat het een meisje is!

Afbeelding blog 'Mijn zoontje vertelde mij dat ik zwanger ben' Achtergrond blur afbeelding

Toen we de eerste keer zwanger waren konden we het zelf aan de familie vertellen. We waren redelijk snel zwanger, maar voor de tweede was dit een ander verhaal. 

Ondertussen was ons zoontje al 3 jaar en ik al heel wat hormoonkuren en teleurstellingen verder. Ik was/ we waren geregeld een dag of 2 verdrietig, omdat het weer niet was gelukt. Op een ochtend bracht ik mijn zoontje weer met de auto naar de gastouder. Hij zit voorin en draait zich ineens naar me toe en zegt: 'mama je hebt een baby in de buik en deze gaat blijven.' Op dat moment was ik verrast en verbaasd! Het was nog veel te vroeg om een test te doen, nog niet eens overtijd. Hoe kon hij dat nu weten? Hij had trouwens wel gelijk, de test was bijna een week later positief! Hij kon zijn mond wel moeilijk houden, want de eerst volgende keer vertelde hij de gastouder dat het nieuwe stapelbed (ledikanten) voor hem en de baby uit mama's buik waren.... 

We hebben hem meegenomen naar de eerste echo en toen hij de baby op het schermpje zag en ook nog de foto kreeg was het hek van de dam! Iedereen vertelde hij apetrots dat mama een baby in de buik had.

Een paar weken later vertelde hij er ook nog bij dat het een meisje was, maar dat hij liever een broertje had, want daar kon hij mee spelen...... 

Weken later zagen we op de 20 weken echo dat hij gelijk had! 

Wachten duurt lang, maar in mei hopen we een gezonde dochter en hij zijn zusje in de armen te mogen sluiten! 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je