{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar!

Over mijn goede voornemens moet ik niet nadenken, 1 voornemen staat toch wel met stip op nummer 1..

Afbeelding blog 'Mijn voornemens voor het nieuwe jaar!'

Dat is namelijk de strijd die ik al maanden probeer te voeren, ik wil echt eens van die stomme kilo's af! December is een beetje een lastige maand voor mij, al zou dat geen excuus mogen zijn.. Maar goed, vanaf januari ga ik er zeker een nieuwe en goede start van maken, wie weet kom ik na de kerst wel verder. Ik hoop dat ik na oud/nieuw gewoon geen eten meer kan zien! ;)

Mijn volgende voornemen is dat ik mijn huis eens goed ga opruimen. Mijn huis ziet er opgeruimd uit, maar achter sommige kastjes heb ik gauw nog wat laatste rommel op de keuken even in een kastje weggewerkt. We zijn hier 2 jaar geleden komen wonen en heb gewoon nog altijd niet voor alles een vaste plek, en we zijn nog een beetje aan het verbouwen. Heel erg, maar denk er zeker niet bij dat er overal een grote berg rommel ligt hoor, dat valt wel mee! En dat als ik iets pak, ik het bij het opruimen op de goede plek terug leg, ipv het rond te laten slingeren. Daarnaast is het op sommige muren eigenlijk wel eens de bedoeling dat er iets moois weggehangen wordt, sommige muren zijn nog altijd wat kaal. En recente foto's van mijn meisjes zijn ook dringend nodig in huis!

Mijn volgende voornemen is om leuke dingen met het gezin te doen. Op dit moment lijkt het alsof de afgelopen maanden onze agenda uitpuilde van drukte. Elk weekend weer drukke plannen en van hot naar her. Hopelijk gaan we wat meer tijd vrij maken voor elkaar, family time!

Mijn volgende voornemen is om mijn creaties thuis ook meer uit te gaan werken. Naaien deed ik voorheen voornamelijk op de naailes, maar aangezien ik zoveel leuke stoffen heb gekocht, moet het er toch van gaan komen dat ik thuis ook eens aan de slag ga! Maar hier ga ik vanavond al aan beginnen! :)

Allemaal veel succes met jullie voornemens. Geniet nog van het mooie uiteinde van 2015!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je