{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn verhaal in de krant

Maand geleden ben ik geïnterviewd door de plaatselijk krant. Het gaat over het zijn van een jonge moeder en ik vertelde daar ons verhaal.

Afbeelding blog 'Mijn verhaal in de krant' Achtergrond blur afbeelding
Jaaa eindelijk! Een maand geleden ben ik geïnterviewd door de plaatselijk krant. Het artikel gaat over het zijn van een jonge moeder en ik vertelde daarin ons verhaal. Natuurlijk kan ik het niet laten om dit met jullie te delen dus bij deze het kranten artikel:
 
Ik ben benieuwd wat jullie van het artikel vinden, laat je het even weten? 
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je