{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn tweede zwangerschap

helaas moesten we voor een tweede kindje weer naar het ziekenhuis wat was dat een domper. maar er kwam wat geluk op ons pad.

Afbeelding blog 'mijn tweede zwangerschap'

hallo ik schrijf hier mijn tweede blog,

mijn man en ik hebben samen al een zoontje en hij heeft 3 andere kinderen van een vorige relatie de bedoeling was dat we samen nog 1 kindje wilden vanwege dat het best druk is in het weekend enz..

nou bleef het bij mijn wel kriebelen en helemaal dat mijn zoontje wanneer zijn kinderen er niet waren hij alleen was dus we besloten voor nog een kindje te gaan.

we wilden het eerst zo proberen want bij de eerste hebben we het via hormoon spuiten zwanger geraakt.

na 1jaar was er nog niks en besloot toch advies te gaan vragen bij de huisarts en inderdaad die zei al dat we weer naar het ziekenhuis moesten want het zou op de natuurlijke manier niet gaan lukken wat was dat een domper.

helemaal was het jammer dat we eerst in het oude ziekenhuis zaten en nu moesten we naar het nieuwe dus alle onderzoeken die we eerst gehad hadden moesten allemaal opnieuw weer door een traject.

we begonnen vanaf voor af aan eerst onderzoeken dan hormoon tabletten nou na een aantal keren geprobeerd en aantal keer fout te gaan zijn zat ik huilend op het spreekuur.

of we dan alsjeblieft weer mochten gaan hormoon spuiten dat was namelijk bij mijn zoontje ook gelukt dus deze kans wilde ik niet laten schieten en er niet te lang mee wachten. ( mijn man is ouder als ik en wilde niet te lang wachten)

nou de volgende ronde mochten we daarmee beginnen dus het was wachten tot dat ik ongesteld werd.

nou en we wachten ik weet dat ik een onregelmatige cyclus heb dus het was niet vreemd dat het zo was.

na 6 weken was er nog niks dus wilde ik het ziekenhuis opbellen maar voordat je dat doet ( weet ik uit ervaring)

vragen ze of je een test hebt gedaan dus ik vrijdagochtend mijn man was werken ik was vrij lekker samen met mijn zoontje aan het spelen en ineens dacht ik laat ik die test maar doen dan ben ik er vanaf want het wordt niks dacht ik.

dus die test gedaan gewacht en ineens twee streepjes wat wacht eens even op de beschrijving kijken en ja het klopte ik was zwanger wauw ik gilde van blijdschap en mijn zoontje keek me aan  die dacht gekke mama.

echt ongelooflijk nog voordat we een stap verder gingen was het gelukt.

helaas verliep mijn zwangerschap niet helemaal lekker heel veel lichamelijke klachten en 3 weken voor mijn bevalling is mijn schoonvader overleden wat was dat een heftige tijd heb het toen heel zwaar gehad en mijn man al helemaal.

gelukkig ging mijn bevalling super het begon om half 9 heb nog met weeën mijn zoontje naar de peuterspeelzaal gebracht en net toen hij weer terug kwam werd ze geboren dat was om 12.05 mijn dochtertje jayli.

mijn zoontje is nu 4 en mijn dochtertje bijna twee.

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je