{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn Mamaplaats blog in een tijdschrift!

Afbeelding blog 'Mijn Mamaplaats blog in een tijdschrift!'

Enige tijd geleden schreef ik voor Mamaplaats een blog over ons geweldige, gewonnen weekend  in een Pipowagen ( of beter gezegd: de Mammaloewagen ) in Buitengoed de Gaard in Heythuysen. Wat was het super daar, de kinderen hebben het er nog regelmatig over. De omgeving, de accommodatie, de mensen.....één en al lof. mocht je nog geen vakantieplannen hebben, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van Buitengoed de Gaard. Een prachtige, rustige omgeving en toch alles bij de hand, wat wil je als jonge ouders nog meer?

Deze blog is voor een deel geplaatst in het tijdschrift Landidee. Behalve het door mij geschreven stukje staan er ook twee fotootjes bij van mijn meisjes en een verwijzing naar Mamaplaats. Leuke reclame voor Mamaplaats en Buitengoed de Gaard, maar minstens zo leuk voor mij. Het blad lag hier vandaag in de brievenbus, apart om een stukje van jezelf in een blad te lezen. Ik heb de jongste de Landidee net laten zien en ze begreep er niets van:zij in een boekje, hoe kan dat nou?

Voor de lezers van Landidee: het stukje staat op pagina 6 in de editie van juni / juli.

Mocht je meer willen weten over Buitengoed de Gaard, hier nog even een link naar mijn blog: http://www.mamaplaats.nl/blog/kind/activiteiten-kind/er-op-uit-met-kinderen/aanraderpipowagen-superdeluxe/

 

Tags: #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je