{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn leven, Mijn trots

Wat ben ik toch ontzettend rijk,. ik wou dit gevoel gewoon even met jullie delen!

Afbeelding blog 'Mijn leven, Mijn trots' Achtergrond blur afbeelding

ik begin een soort moeder oerkracht te krijgen daar waar ik het bij de eerste zo zwaar vond gaat het met 2 kleintjes van 11 maanden en 2 jaar toch zoveel makkelijker. zobang als dat ik was dat ik het niet kon zo sterk voel ik me nu en ben ik er helemaal klaar voor om deze 3 mooie mannetjes op te voeden! voel me zeer gelukkig en dat wou ik gewoon even delen :) 

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je