{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn leven in 3 foto's...

Heel erg leuk om al zoveel blogs te lezen van mama's met daarbij 3 foto's die hun leven typeert. Ik neem jullie graag mee in mijn leven..!

Afbeelding blog 'Mijn leven in 3 foto's...'

Als klein meisje was ik een kleine ondeugd, een eigenwijsje en bovenal een lekkere spring in het veld die nergens bang voor was. Door het onverwachtse overlijden van mijn vader is dit volledig anders geworden. Ik werd een teruggetrokken, stil en vooral ook een bang kind. Ik ging moeilijke dingen vooral uit de weg en van de spring in het veld was niet heel erg veel meer over. Als ik naar deze foto van mezelf kijk (van voor het overlijden van mijn vader) zie ik dat meisje weer terug wat ik was. Een vrolijk meisje met ondeugende oogjes. Een meisje wat alles aankon. Ik denk nog vaak terug aan dat meisje en verlang ook regelmatig weer terug naar die tijd. In die tijd leefde ik een onbezonnen leventje en was alles nog 'makkelijk'. Ik weet dat dit meisje nog in mij zit en probeer haar regelmatig (vooral in spannende en lastige tijden) nog weer even terug te krijgen :-)

anouk%20klein_1454340384.jpg

Toen ik 18 jaar was leerde ik mijn man kennen. Ik was werkzaam in de videotheek waar hij wekelijks een filmpje kwam huren. Van het één kwam het ander en inmiddels zijn we ruim 7 jaar getrouwd en 3 kinderen verder!

eerste%20kus_1454338843.jpg

Dit is de eerste keer dat ik 'mijn man' heb gekust en nog velen zouden hierna volgen hihi. We zijn soms water en vuur, maar toch passen we juist daarom waarschijnlijk zo goed bij elkaar. Inmiddels zijn we bijna 12 jaar bij elkaar waarvan bijna 8 jaar getrouwd, deze foto is dus al bijna 8 jaar geleden. In die 8 jaar die volgden is er veel gebeurd; we zijn onder andere eigenaar geworden van ons eerste koophuis, maar het allerbelangrijkste is dat we vader en moeder zijn geworden van 3 geweldige kinderen.

Familie%20Hagen_1454339250.jpg

Deze foto is nu 2 jaar geleden, maar ik ben echt zo ongelooflijk trots en blij als ik naar deze foto kijk. Ik zie een mooi en gelukkig gezin en dat zijn we ook. Natuurlijk hebben we onze ups en downs, maar als ik dan weer even naar deze foto kijk, dan weet ik weer waar ik het allemaal voor doe en wat voor rijkdom ik bezit! Ik hou echt ontzettend veel van mijn gezin, zij hebben mij gevormd tot de vrouw die ik nu ben en dat is heel wat waard.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je